Închide meniul

FRF primește noi critici după ce Dan Petrescu a refuzat naționala: ”Trebuia numit Mutu de la bun început fără să facem spectacol!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 decembrie 2021, 21:27

FRF primește noi critici după ce Dan Petrescu a refuzat naționala: ”Trebuia numit Mutu de la bun început fără să facem spectacol!”

Adrian Mutu

Profimedia

FRF primește noi critici după ce Dan Petrescu a refuzat naționala

Marcel Pușcaș este de părere că Adrian Mutu trebuie să fie noul selecționer al României. ”Briliantul” a antrenat-o ultima oară pe FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tot ne învârtim în jurul cozii. Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu: soluții imposibile. O să ajungem tot de unde am plecat. Era foarte simplu, să fie numit Mutu de la bun început si cu asta basta. Fără să ne mai plimbăm și să facem spectacol.

L-aș propune pe Mutu, mie îmi place. Am lucrat cu el, am stat de vorbă. Știe fotbal, este un fost mare jucător al naționalei, al fotbalului românesc. De ce să nu aibă și el o șansă, cum a avut-o Rădoi, care nu era cu nimic în plus față de Mutu la ora asta? Nici ca număr de meciuri antrenate, nici calitate fotbalistică. 

Dați-mi voie să spun că și Mutu are șansa lui, poate chiar mai mare ca a lui Rădoi, dar nu știu ce poate face un selecționer în acest context, în care vârfurile echipei naționale nu joacă la Cadiz și Reading. Pot să vină Mourinho și Guardiola, să facă ce sisteme vor ei. Noi stăm în 3 jucători: Marin, Stanciu, Niță”, a declarat Marcel Pușcaș pentru digisport.ro.

Citește și:

Ce salariu va avea Adrian Mutu pe banca României

Adrian Mutu este favoritul Federaţiei Române de Fotbal pentru preluarea postului de selecţioner, după ce Dan Petrescu i-a refuzat pe Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu.

Reclamă

Playsport.ro a aflat şi ce salariu va avea „Briliantul” pe banca naţionalei: 10.000 de euro pe lună. FRF poate considera că face economie, ţinând cont că fostul selecţioner, Mirel Rădoi, câştiga 25.000 de euro lunar.

Adrian Mutu nu se află la primul contract cu Federaţia, el fiind şi selecţionerul U21.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FRF primește noi critici după ce Dan Petrescu a refuzat naționala
  • Ce spune Marcel Pușcaș despre viitorul selecționer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m Vezi toate știrile
Citește și