Închide meniul

”I-a spus lui Giovanni că se duce la națională!” Dan Petrescu era sigur că va fi selecționerul României. Dezvăluirea de senzație făcută de Mihai Stoica

Dragoș Vasile Publicat: 20 decembrie 2021, 21:40 / Actualizat: 21 decembrie 2021, 8:07

Reclamă
”I-a spus lui Giovanni că se duce la națională!” Dan Petrescu era sigur că va fi selecționerul României. Dezvăluirea de senzație făcută de Mihai Stoica

Dan Petrescu primește întăriri la CFR Cluj

Profimediaimages

Dan Petrescu era sigur că va fi selecționerul României

Dan Petrescu a refuzat România, chiar dacă își anunțase apropiații că va accepta propunerea FRF, după cum anunță Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azi a avut o întâlnire de urgenţă între Dan Petrescu şi Neluţu Varga, în care cei doi au vorbit despre CFR şi planurile de viitor. Astfel, clujenii l-au convins pe „Bursuc” să rămână în Gruia, pentru a lua titlul.

”Eu atunci am anunţat că Petrescu a semnat cu naţionala pentru că el i-a spus lui Giovanni asta. De asta am şi zis atunci. Nu ştiu ce s-a intâmplat intre timp”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Mihai Stoica, savuros după ce Dan Petrescu a refuzat echipa națională

Mihai Stoica nu s-a ferit să recunoască că își dorea ca Dan Petrescu să plece de la campioana CFR Cluj. Managerul general al FCSB a avut o reacție savuroasă.

”Mi-aş fi dorit din toata inima ca Dan Petrescu să plece la naţională. Aş fi contribuit la clauză (n.r. râde). Este un antenor foarte bun. E geniu.

Reclamă

E in stare să sacrifice tot pentru un rezultat. Cu Hagi a ieşit din careu de câteva ori şi a câştigat. Despre ce vorbim. Tot ce s-a realizat la CFR se datorează lui”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și