Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dorin Goian, mesaj clar înainte de numirea lui Adrian Mutu ca selecţioner al României. „Mentalitatea o are, ştie ce înseamnă echipa naţională, dar este un antrenor cu nu prea multă experienţă”

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 14:17

Reclamă
Dorin Goian, mesaj clar înainte de numirea lui Adrian Mutu ca selecţioner al României. „Mentalitatea o are, ştie ce înseamnă echipa naţională, dar este un antrenor cu nu prea multă experienţă

Dorin Goian, mesaj clar înainte de numirea lui Adrian Mutu ca selecţioner al României

Hepta

„Trebuie să sperăm din nou la calificări. Şi lipsa selecţionerului e tot pe fondul că nivelul nu e foarte bun. Eu am fost cu Adi Mutu şi coechipier, şi adversar ca jucător, şi colegi la cursurile UEFA Pro. Am văzut antrenamente conduse de Adi Mutu, ştiu ce gândeşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut antrenamente foarte ok, mentalitatea o are, ştie ce înseamnă echipa naţională, dar este un antrenor cu nu prea multă experienţă. Trebuie să îl susţinem pe noul selecţioner, oricare ar fi el. Trebuie să fim conştienţi că munca unui antrenor e grea”, a spus Dorin Goian, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Ce salariu va avea Adrian Mutu pe banca României

Playsport.ro a aflat şi ce salariu va avea „Briliantul” pe banca naţionalei: 10.000 de euro pe lună. FRF poate considera că face economie, ţinând cont că fostul selecţioner, Mirel Rădoi, câştiga 25.000 de euro lunar.

Nu toţi oamenii de fotbal din România sunt de acord cu venirea lui Adrian Mutu pe banca României. Helmut Duckadam a atacat decizia luată de FRF.

”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute pentru Adrian Mutu. S-a văzut asta mereu, pentru că Federaţia a discutat doar cu tehnicieni care nu puteau să vină, care erau imposibil de adus. S-a vorbit cu ei doar de ochii lumii.

Reclamă

Pentru FRF e ideal Adrian Mutu, au nevoie de un antrenor ascultător. Nu e o alegere bună pentru naţională. A fost un jucător mare, dar ca antrenor nu a dovedit nimic. Erau alţii care puteau fi aduşi şi care puteau face treabă, ca Victor Piţurcă sau Ladislau Bölöni”, a spus Duckadam.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și