Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dorin Goian, mesaj clar înainte de numirea lui Adrian Mutu ca selecţioner al României. „Mentalitatea o are, ştie ce înseamnă echipa naţională, dar este un antrenor cu nu prea multă experienţă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 14:17

Dorin Goian, mesaj clar înainte de numirea lui Adrian Mutu ca selecţioner al României. „Mentalitatea o are, ştie ce înseamnă echipa naţională, dar este un antrenor cu nu prea multă experienţă

Dorin Goian, mesaj clar înainte de numirea lui Adrian Mutu ca selecţioner al României

Hepta

„Trebuie să sperăm din nou la calificări. Şi lipsa selecţionerului e tot pe fondul că nivelul nu e foarte bun. Eu am fost cu Adi Mutu şi coechipier, şi adversar ca jucător, şi colegi la cursurile UEFA Pro. Am văzut antrenamente conduse de Adi Mutu, ştiu ce gândeşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut antrenamente foarte ok, mentalitatea o are, ştie ce înseamnă echipa naţională, dar este un antrenor cu nu prea multă experienţă. Trebuie să îl susţinem pe noul selecţioner, oricare ar fi el. Trebuie să fim conştienţi că munca unui antrenor e grea”, a spus Dorin Goian, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Ce salariu va avea Adrian Mutu pe banca României

Playsport.ro a aflat şi ce salariu va avea „Briliantul” pe banca naţionalei: 10.000 de euro pe lună. FRF poate considera că face economie, ţinând cont că fostul selecţioner, Mirel Rădoi, câştiga 25.000 de euro lunar.

Nu toţi oamenii de fotbal din România sunt de acord cu venirea lui Adrian Mutu pe banca României. Helmut Duckadam a atacat decizia luată de FRF.

”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute pentru Adrian Mutu. S-a văzut asta mereu, pentru că Federaţia a discutat doar cu tehnicieni care nu puteau să vină, care erau imposibil de adus. S-a vorbit cu ei doar de ochii lumii.

Reclamă

Pentru FRF e ideal Adrian Mutu, au nevoie de un antrenor ascultător. Nu e o alegere bună pentru naţională. A fost un jucător mare, dar ca antrenor nu a dovedit nimic. Erau alţii care puteau fi aduşi şi care puteau face treabă, ca Victor Piţurcă sau Ladislau Bölöni”, a spus Duckadam.

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și