Închide meniul

„Nu mă surprinde!” Nicolae Dică a reacţionat după ce Gigi Becali a anunţat plecările lui Budescu şi Keşeru: „Patronul echipei vrea asta!”

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 21:12

Reclamă
„Nu mă surprinde! Nicolae Dică a reacţionat după ce Gigi Becali a anunţat plecările lui Budescu şi Keşeru: „Patronul echipei vrea asta!

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică spune că Gigi Becali se aştepta să vadă goluri în fiecare meci de la Claudiu Keşeru. Atacantul de 35 de ani a marcat 4 goluri în cele 13 partide jucate pentru FCSB în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De surprins nu mă surprinde, pentru că au mai fost jucători cu experienţă care s-au întors şi după o perioadă scurtă au trebuit să plece. Budescu a avut, cât am fost eu la FCSB, din cele mai bune randamente ale lui, ca realizări. 

În momentul când FCSB aduce un jucător de 30 şi ceva de ani pe faza ofensivă, patronul echipei vrea ca acel jucător să intre, precum Keşeru, să marcheze la fiecare joc„, a spus Nicolae Dică la telekomsport.ro.

Budescu și Keșeru, OUT de la FCSB! Anunțul făcut de Becali

Am vorbit cu Budescu: «spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem». O să vorbesc și cu Keșeru”, a anunțat Becali la Pro X. Din informațiile AS.ro, Becali vrea să renunțe la cele două vedete din cauza salariului foarte mare pe care îl au aceștia. Din câte se pare, Budescu și Keșeru au câte 20.000 de euro, pe lună.

Se termină cu salariile mari și vom juca cu jucătorii care rămân. Eu așa ceva nu mai fac, nu sunt idiot. Dacă te domină Sepsi, mai ai pretenții la fotbal? Nu mai poți! Atunci îmi văd de treaba mea, stau acasă. Nu ai cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi. Că pe noi ne-au bătut, cu 2 sau 3-0, alea trebuia să intre în poartă.

Reclamă

Nu am ceva cu Budescu de aseară. I-am zis că nu ne certăm. Nu îmi convine, e un salariu mare și nu are rost. De jucat nu va mai juca la noi. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man, iau banii pe Moruțan, mai pot trăi încă doi ani, și în 2023. La revedere, bani de la mine din buzunar nu mai dau! Tot ce e de vânzare, pac, vând imediat!

Ăsta e sentimentul meu de acum, de dezamăgire. Dar dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup iar. Până acum m-a ținut la plutire. Dacă se mai întâmplă așa, merg înainte. Un lucru este clar, 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea nu vor mai exista, pentru că nu sunt idiot, masochist, să-mi bat joc de banii mei! Dai foc la banii tăi”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și