Închide meniul

Olimpiu Moruţan, „pe linie moartă” la Galatasaray?! Jucătorul care vrea să-i ia locul: „Mă voi întoarce”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 13:54

Reclamă
Olimpiu Moruţan, „pe linie moartă la Galatasaray?! Jucătorul care vrea să-i ia locul: „Mă voi întoarce

Olimpiu Moruţan, în pericol la Galatasaray

Profimediaimages

Olimpiu Moruţan nu mai are viaţă lungă la Galatasaray. După un start senzaţional în tricoul echipei antrenate de către Fatih Terim, evoluţiile fostului mijlocaş de la FCSB au fost din ce în ce mai slabe. A primit critici dure în Turcia din cauza ultimelor prestaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, „pe linie moartă” la Galatasaray?!

Acum, presa din Turcia spune că i s-a găsit deja înlocuitor internaţionalului român. După ce l-a transferat în vară pentru 3,5 milioane de euro, Galata l-a trimis sub formă de împrumut pe Yunus Akgun la Adana Demirspor, pentru ca Moruțan să aibă mai multe șanse de a face diferența de pe banda dreaptă. Tânărul fotbalist turc, care a fost dorit şi de Juventus sau Chelsea în trecut, a avut o evoluţie foarte bună la Adana, unde a marcat până acum 6 goluri și 6 assist-uri, printre care o dublă chiar împotriva lui Galatasaray. Acum, acesta vrea să revină sub comanda lui Fatih Terim.

Antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, regretă că a impus plecarea sa cu doar câteva luni în urmă, după ce a văzut în ce formă extraordinară este Akgun. Fotbalistul spune că abia aşteaptă să revină la gruparea „Cim Bom Bom”, lucru de care Moruțan ar trebui să țină cont, având în vedere că amândoi joacă pe același post, cel de mijlocaș dreapta. „Sunt împrumutat aici, dar mă voi întoarce la Galatasaray. Cu cât evoluez mai mult aici, cu atât mai puternic voi reveni la Galatasaray”, a declarat fotbalistul după cele două goluri marcate împotriva echipei de care aparține, anunţă hurryiet.com.tr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și