Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Antrenorul care a ieşit deja din cărţile pentru naţională! S-ar fi decis deja noul selecţioner: „Nu cred că vine”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 decembrie 2021, 14:23

Reclamă
Antrenorul care a ieşit deja din cărţile pentru naţională! S-ar fi decis deja noul selecţioner: „Nu cred că vine

Răzvan Burleanu, președintele FRF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

România e în căutarea unui nou selecţioner. Surse din lumea fotbalului spun că în cărţi ar mai fi rămas Edi Iordănescu, Adrian Mutu şi Adrian Ursea. Impresarul Liubliana Nedelcu nu crede că Ursea poate ajunge la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul care a ieşit deja din cărţile pentru naţională

Liubliana Nedelcu spune că Adrian Mutu va fi noul selecţioner. Nu crede în variantele Edi Iordănescu, Răzvan Lucescu sau Adrian Ursea. „Am vorbit de când era la Nice. Am aflat că ar putea veni la echipa naţională. Din punctul meu de vedere nu cred că ar putea veni la naţională Adrian Ursea. Naţionala nu poate să fie antrenată acum de Dan Petrescu, Adrian Ursea, Răzvan Lucescu sau Edi iordănescu. Eu cu Edi Iordănescu suntem prieteni de familie de când era el la Pandurii. Aşa văd eu echipa naţională, poate vine domnul Mihai Stoichiţă”, a glumit Liubliana Nedelcu, făcând referire la apropierea dintre Mutu şi Stoichiţă, în direct la AS.RO LIVE cu Cătălin Oprişan.

Un nume mare pe lista celor de la CFR Cluj

Liubliana Nedelcu nu s-a oprit aici. Agentul FIFA a deuvăluit că fostul mare fundaş al celor de la AC Milan, Christian Panucci, a fost aproape de a ajunge antrenor la CFR Cluj. De asemenea, nici sosirea lui Ben Arfa la Rapid nu a fost departe de a se realiza. „Eu am încercat să-l aduc în România pe Christian Panucci. A fost pe lista celor de la CFR Cluj, dar a fost ales altcineva. Pentru altă echipă în afară de Rapid nu aş fi insistat, dar a fost pe bune cu Ben Arfa la Rapid. A fost adevărat. Eu sunt un om care nu renunţ niciodată”, a mai spus agentul FIFA în direct la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și