Închide meniul

„Aţi văzut atunci când i-a umplut frigiderul!” Florin Prunea, val de ironii la adresa lui Mihai Stoichiţă cu privire la eventuala numire a lui Adrian Mutu la naţionala României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 16:38

„Aţi văzut atunci când i-a umplut frigiderul! Florin Prunea, val de ironii la adresa lui Mihai Stoichiţă cu privire la eventuala numire a lui Adrian Mutu la naţionala României

Florin Prunea, reacție categorică după România U21 - Ucraina U21 0-1

Florin Prunea, pe stadion / Hepta

Florin Prunea nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Mihai Stoichiţă, în contextul în care Adrian Mutu să devină selecţionerul României. Prunea a făcut referire la episodul în care Mihai Stoichiţă a folosit cuvinte suburbane la adresa lui Mutu, pe timpul în care acesta era selecţionerul naţionalei U21 a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă„, s-a scuzat, la acel moment, Mihai Stoichiţă.

„Mutu, cred, până la urmă. Nu-l văd pe Edi Iordănescu, e un antrenor cu performanțe și cu nume. E un om care, știm foarte bine, unde se duce vrea ca totul să fie clar. Mai degrabă Mutu, e pe placul domnului Stoichiță. Nu sunt probleme, ați văzut la conferința de presă, atunci, când i-a umplut frigiderul, că-l și iubește, îl respectă. Da! Cred că Adi va fi. E un antrenor din noul val, un antrenor tânăr”, a spus Prunea la sport.ro.

Citește și:

Salariul pe care Adrian Mutu îl va avea la naţionala României

Conform celor de la playsport.ro, Adrian Mutu ar urma să aibă un salariu de 10.000 de euro pe lună. FRF poate considera că face economie, ţinând cont că fostul selecţioner, Mirel Rădoi, câştiga 25.000 de euro lunar.

În acest moment, la FRF are loc o şedinţă de urgenţă, în urma căreia, cel mai probabil, Adrian Mutu va fi numit noul selecţioner al României. Mutu nu se află la primul contract cu Federaţia, el fiind şi selecţionerul U21.

Reclamă

Adrian Mutu, selecţionerul „ascultător” al României?

Nu toţi oamenii de fotbal din România sunt de acord cu venirea lui Adrian Mutu pe banca României. Helmut Duckadam a atacat decizia luată de FRF.

”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute pentru Adrian Mutu. S-a văzut asta mereu, pentru că Federaţia a discutat doar cu tehnicieni care nu puteau să vină, care erau imposibil de adus. S-a vorbit cu ei doar de ochii lumii.

Pentru FRF e ideal Adrian Mutu, au nevoie de un antrenor ascultător. Nu e o alegere bună pentru naţională. A fost un jucător mare, dar ca antrenor nu a dovedit nimic. Erau alţii care puteau fi aduşi şi care puteau face treabă, ca Victor Piţurcă sau Ladislau Bölöni”, a spus Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și