Închide meniul
Video

Ianis Hagi recunoaște că nu îi plăcea să meargă cu colindul: „Nu eram talentat! O lăsam pe sora mea!” Va petrece Crăciunul în Scoția, alături de părinții săi, cărora le va spune planurile de viitor: „Îmi doresc copii!”

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 21:49

Reclamă

Ianis Hagi este unul dintre starurile lui Rangers

Hepta

Ianis Hagi va petrece și în acest an în familie Crăciunul. Părinții săi vor merge în Scoția, ca și anul trecut. Ianis Hagi are meci cu Rangers chiar a doua zi de Crăciun. Când vine vorba de colindat, Ianis Hagi se ascunde după brad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când eram mic și mergeam cu colindul eram rușinos și am renunțat destul de repede repede. Nu am mai insistat când am văzut că nu sunt talentat. O lăsam pe sora mea mai în față”, și-a adus aminte Ianis Hagi, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ianis Hagi și-a adus aminte și de bunicii care îi făceau toate poftele și îi ofereau cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Mereu ne surprindeau cu ceva nou. Era cadoul pe care an de an abia așteptam să îl deschide”, a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi vrea să își facă tatăl mândru și în viața personală, nu doar prin prestațiile de pe terenul de fotbal. Se gândește deja la copii. 23 de ani are fiul lui Gică Hagi.

Reclamă

„Îmi doresc. Nu știu câți vor fi, dacă va fi doar unul sau vor fi mai mulți, sper să fie sănătoși”, a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi și Gică Hagi, două generații, pentru România

Gică Hagi e cel mai bun fotbalist român din istorie, iar fiul Ianis duce mai departe povestea de succes. Tatăl Hagi a fost fotbalistul anului de șapte ori, e cel mai bun marcator din istoria naționalei, alături de Mutu. E singurul român care a jucat la Barcelona și Real Madrid și a câștigat două trofee europene cu Galatasaray.

„Am un nume pe care trebuie să îl reprezint și care mă motiveaza zi de zi , mă obligă să fiu la cel mai înalt nivel indiferent unde sunt”, a spus Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

„Ianis e un copil care de mic a vrut să fie fotbalist, își dorește, iubește această meserie. Ne face bucuroși și pe toți românii”, a spus Gică Hagi.

„Tata știe că îi iubesc. Am momente când închei conversația pe un ton mai moale si îi mai arunc un câte ‘te iubesc’ , după aceia îl obișnuiesc prea mult 🙂 De la Kira poate aude de fiecare dată , de la mine mai puțin, dar stie ca îl iubesc”, a mai spus Ianis Hagi.

La Istanbul s-a nascut Ianis, după ultimul mondial al României, acum 23 de ani! Ianis Hagi vrea sa fie liderul urmatoarei generatii de mondial! Acum trei ani, Ianis a dat golul anului în România și a mers cu naționala până în semifinalele europeanului de tineret, unde Romania a învins Anglia și Croatia si a fost egala Franței.

„Sperăm că de acum încolo să facem performanțe și mai mari și să scoatem lumea în strada! Generația de Aur a avut 10 ani la echipa naționale mare, păi trebuie să ne dați și nouă 10 ani de zile la echipa mare ca să putem să ne comparăm cu Generația de Aur”, a spus Ianis Hagi.

„Nu el, aici vorbim de colectiv. Nu depinde doar de unul, eu nu a deprins doar de mine, eu în spate sau cu mine eram o echipă împreună!”, a spus și Gică Hagi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și