Închide meniul
Video

„HAI, ROMÂNIA! ÎN FIECARE ZI!” Ianis Hagi a moștenit magia lui Gică Hagi și duce povestea mai departe. „Iubesc România! Sperăm să scoatem lumea în stradă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 decembrie 2021, 23:50

Ianis Hagi și Gică Hagi, două generații pentru România

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi e cel mai bun fotbalist român din istorie, iar fiul Ianis duce mai departe povestea de succes. Tatăl Hagi a fost fotbalistul anului de șapte ori, e cel mai bun marcator din istoria naționalei, alături de Mutu, și a încântat lumea la șase turnee finale: trei mondiale și trei europene, cu Generația de Aur. E singurul român care a jucat la Barcelona și Real Madrid și a câștigat două trofee europene cu Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi și Gică Hagi, două generații, pentru România

„Am un nume pe care trebuie să îl reprezint și care mă motiveaza zi de zi , mă obligă să fiu la cel mai înalt nivel indiferent unde sunt”, a spus Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

„Ianis e un copil care de mic a vrut să fie fotbalist, își dorește, iubește această meserie. Ne face bucuroși și pe toți românii”, a spus Gică Hagi.

„Tata știe că îi iubesc. Am momente când închei conversația pe un ton mai moale si îi mai arunc un câte ‘te iubesc’ , după aceia îl obișnuiesc prea mult 🙂 De la Kira poate aude de fiecare dată , de la mine mai puțin, dar stie ca îl iubesc”, a mai spus Ianis Hagi.

La Istanbul s-a nascut Ianis, după ultimul mondial al României, acum 23 de ani! Ianis Hagi vrea sa fie liderul urmatoarei generatii de mondial! Acum trei ani, Ianis a dat golul anului în România și a mers cu naționala până în semifinalele europeanului de tineret, unde Romania a învins Anglia și Croatia si a fost egala Franței.

Reclamă

„Sperăm că de acum încolo să facem performanțe și mai mari și să scoatem lumea în strada! Generația de Aur a avut 10 ani la echipa naționale mare, păi trebuie să ne dați și nouă 10 ani de zile la echipa mare ca să putem să ne comparăm cu Generația de Aur”, a spus Ianis Hagi.

„Nu el, aici vorbim de colectiv. Nu depinde doar de unul, eu nu a deprins doar de mine, eu în spate sau cu mine eram o echipă împreună!”, a spus și Gică Hagi.

Ianis Hagi: „Iubesc România!”

De mic, Ianis Hagi a învățat să fie mare pe terenul de fotbal. La 12 ani, Ianis a dat gol în finala câștigata de Academia Hagi. Tot atunci a oferit si primul interviu. Ianis a debutat în prima ligă la 16 ani și o luna, cu tatăl lui antrenor. Doi ani mai tarziu, a mers la Fiorentina si era în topul celor mai promițători 50 de fotbaliști ai lumii, alături de Donnarumma si Mbappe.
La Rangers, Ianis și-a găsit liniștea lângă Steven Gerrard.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce am învățat de la el și ce am învățat și de la tata, amândoi au aceeași mentalitate, ce ai făcut ieri nu mai este valabil astazi”, spus Ians Hagi.

Antena 1 va transmite în următorii șase ani meciurile naționalei de fotbal. România lui Ianis Hagi vrea să-i faca mândri pe români. Și nu doar de 1 decembrie.

„Am trait într-o familie în care mereu mi s-a spus ca sa îmi iubesc țara, să iubesc România și asa am crescut! Zi de zi la antrenamente sau la meciuri,  știu că nu mă reprezint doar pe mine sau familia mea, reprezint și o țară întreagă, reprezint România”, a mai spus Ianis Hagi.

Recomandări
  • Ianis Hagi a moștenit magia lui Gică Hagi și duce povestea mai departe
  • Interviu eveniment cu familia Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și