Închide meniul

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi: „Este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România”. De ce nu trebuie să plece de la Rangers

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 decembrie 2021, 17:13

Reclamă
Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi: „Este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România. De ce nu trebuie să plece de la Rangers

Ianis Hagi, criticat după ultimul meci al lui Rangers

Profimedia

Ianis Hagi este curtat de AS Roma, Sevilla sau Galatasaray. Acestea sunt doar câteva dintre echipele despre care s-a spus că sunt interesate de internaţionalul român care ar putea schimba campionatul încă din ianuarie 2022. Nu ar trebui să facă însă acest lucru, este de părere Dorin Goian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi

Fost jucător la Glasgow Rangers, Dorin Goian îl sfătuieşte pe Ianis Hagi să rămână măcar încă două sezoane pe Ibrox Park. Abia s-a acomodat în tricoul albastru şi o schimbare ar putea să nu îi facă bine internaţionalului român. Fostul fundaş, Dorin Goian, l-a sfătuit pe șeptarul de pe Ibrox Stadium să mai rămână un sezon sau două la echipă, deoarece este cea mai potrivită pentru evoluția sa.

„Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România în momentul de față. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulți ochi pe el. Sper că va câștiga din nou campionatul din nou și va continua să se îmbunătățească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară și știm că poate face mult mai multe. Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a crește și pentru a evolua de la zi la zi.

Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român și ca fan al echipei, că o iubește pe Rangers”, a transmis Goian, pentru rangersreview.co.ok.

Dorin Goian a fost un om important pe Ibrox Park timp de două sezoane. A jucat pentru Glasgow Rangers în perioada 2011-2013 şi în această perioadă a fost foarte apreciat pentru evoluţiile sale în tricoul albaştrilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și