Închide meniul

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi: „Este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România”. De ce nu trebuie să plece de la Rangers

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 decembrie 2021, 17:13

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi: „Este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România. De ce nu trebuie să plece de la Rangers

Ianis Hagi, criticat după ultimul meci al lui Rangers

Profimedia

Ianis Hagi este curtat de AS Roma, Sevilla sau Galatasaray. Acestea sunt doar câteva dintre echipele despre care s-a spus că sunt interesate de internaţionalul român care ar putea schimba campionatul încă din ianuarie 2022. Nu ar trebui să facă însă acest lucru, este de părere Dorin Goian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi

Fost jucător la Glasgow Rangers, Dorin Goian îl sfătuieşte pe Ianis Hagi să rămână măcar încă două sezoane pe Ibrox Park. Abia s-a acomodat în tricoul albastru şi o schimbare ar putea să nu îi facă bine internaţionalului român. Fostul fundaş, Dorin Goian, l-a sfătuit pe șeptarul de pe Ibrox Stadium să mai rămână un sezon sau două la echipă, deoarece este cea mai potrivită pentru evoluția sa.

„Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România în momentul de față. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulți ochi pe el. Sper că va câștiga din nou campionatul din nou și va continua să se îmbunătățească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară și știm că poate face mult mai multe. Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a crește și pentru a evolua de la zi la zi.

Citește și:

Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român și ca fan al echipei, că o iubește pe Rangers”, a transmis Goian, pentru rangersreview.co.ok.

Dorin Goian a fost un om important pe Ibrox Park timp de două sezoane. A jucat pentru Glasgow Rangers în perioada 2011-2013 şi în această perioadă a fost foarte apreciat pentru evoluţiile sale în tricoul albaştrilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și