Închide meniul

Clauza de reziliere a lui Haaland la Dortmund, dezvăluită de preşedintele de la Bayern Munchen: „Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 8:45

Clauza de reziliere a lui Haaland la Dortmund, dezvăluită de preşedintele de la Bayern Munchen: „Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească

Erling Haaland se poate îmbogăţi dacă se transferă la Manchester City

Profimedia

Erling Haaland a fost transferat de Borussia Dortmund de la Red Bull Salzburg în 2020, pentru 20 de milioane de euro. Deşi Borussia nu a anunţat clauza lui de reziliere, Kahn a confirmat că aceasta este de 75 de milioane de euro, conform Süddeutsche Zeitung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească 75 de milioane de euro, cât este clauza de reziliere„, a declarat Kahn, citat de news.ro. Totuşi, el a evitat să răspundă dacă Bayern Munchen este un club interesat de serviciile jucătorului de 21 de ani. „Noi îl avem pe Lewandowski şi el va continua să marcheze 30-40 de goluri timp de mulţi ani”, a spus Kahn.

Real Madrid, Manchester City și Manchester United se bat pentru semnătura lui Erling Haaland

Celebrul Mino Raiola vrea să-l facă pe Haaland cel mai bine plătit fotbalist din lume. În plus, impresarul vrea să obțină un comision uriaș din tranzacție, de peste 50 de milioane de euro. Și tatăl lui Haaland așteaptă să obțină o sumă „rotundă”. Astfel, întreaga afacere ar ajunge la aproximativ 300 de milioane de euro.

În aceste condiții, doar Real Madrid, Manchester City și Manchester United ar mai rămâne în cursa pentru transferul lui Erling Haaland, potrivit Bild. Barcelona nu dispune de resurse financiare atât de mari, iar PSG-ul încă speră să-i prelungească contractul lui Kylian Mbappe.

19 goluri în 16 meciuri a înscris Erling Haaland pentru Borussia Dortmund în actualul sezon, în toate competițiile. În total, norvegianul are 76 de reușite în 75 de partide disputate în tricoul lui Dortmund, de când s-a transferat de la Salzburg în ianuarie 2020.

Reclamă

Mino Raiola, despre transferul lui Erling Haaland

Mino Raiola a anunţat că marele transfer al lui Erling Haaland se va face, cel mai probabil, în vara lui 2022. Agentul a dezvăluit şi care sunt favoritele să îl achizioneze pe teribilul atacant al Borussiei Dortmund.

Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară”, a spus Raiola, citat de Sport1.

Erling Haaland are o cotă de 150 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și