Închide meniul

Clauza de reziliere a lui Haaland la Dortmund, dezvăluită de preşedintele de la Bayern Munchen: „Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească”

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 8:45

Clauza de reziliere a lui Haaland la Dortmund, dezvăluită de preşedintele de la Bayern Munchen: „Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească

Erling Haaland se poate îmbogăţi dacă se transferă la Manchester City

Profimedia

  • Haaland are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro
  • Anunţul făcut de preşedintele de la Bayern Munchen

Erling Haaland a fost transferat de Borussia Dortmund de la Red Bull Salzburg în 2020, pentru 20 de milioane de euro. Deşi Borussia nu a anunţat clauza lui de reziliere, Kahn a confirmat că aceasta este de 75 de milioane de euro, conform Süddeutsche Zeitung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid, Manchester City şi Manchester United sunt pregătite să plătească 75 de milioane de euro, cât este clauza de reziliere„, a declarat Kahn, citat de news.ro. Totuşi, el a evitat să răspundă dacă Bayern Munchen este un club interesat de serviciile jucătorului de 21 de ani. „Noi îl avem pe Lewandowski şi el va continua să marcheze 30-40 de goluri timp de mulţi ani”, a spus Kahn.

Real Madrid, Manchester City și Manchester United se bat pentru semnătura lui Erling Haaland

Celebrul Mino Raiola vrea să-l facă pe Haaland cel mai bine plătit fotbalist din lume. În plus, impresarul vrea să obțină un comision uriaș din tranzacție, de peste 50 de milioane de euro. Și tatăl lui Haaland așteaptă să obțină o sumă „rotundă”. Astfel, întreaga afacere ar ajunge la aproximativ 300 de milioane de euro.

Reclamă

În aceste condiții, doar Real Madrid, Manchester City și Manchester United ar mai rămâne în cursa pentru transferul lui Erling Haaland, potrivit Bild. Barcelona nu dispune de resurse financiare atât de mari, iar PSG-ul încă speră să-i prelungească contractul lui Kylian Mbappe.

19 goluri în 16 meciuri a înscris Erling Haaland pentru Borussia Dortmund în actualul sezon, în toate competițiile. În total, norvegianul are 76 de reușite în 75 de partide disputate în tricoul lui Dortmund, de când s-a transferat de la Salzburg în ianuarie 2020.

Reclamă
Citește și:

Mino Raiola, despre transferul lui Erling Haaland

Mino Raiola a anunţat că marele transfer al lui Erling Haaland se va face, cel mai probabil, în vara lui 2022. Agentul a dezvăluit şi care sunt favoritele să îl achizioneze pe teribilul atacant al Borussiei Dortmund.

Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară”, a spus Raiola, citat de Sport1.

Erling Haaland are o cotă de 150 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga