Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Ursea, unul dintre candidaţii pentru postul de selecţioner al României: „Mi-a făcut o propunere care m-a şocat”

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 9:48

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit ce discuţie a avut cu Adrian Ursea, unul dintre candidaţii pentru postul de selecţioner al României: „Mi-a făcut o propunere care m-a şocat

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei declaraţii de presă / Captură Antena Sport

În urmă cu câţiva ani, Mihai Stoica l-a sunat pe Adrian Ursea pentru a-i cere referinţe despre nişte din Elveţia, în vederea unor transferuri la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a rămas şocat după discuţia avută cu Ursea. Nu se aştepta ca fostul antrenor de la Nice să deţină atâtea informaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, şocat de discuţia pe care a avut-o cu Adrian Ursea

”Cu Ursea am vorbit acum câţiva ani, când l-am întrebat de nişte jucători din Elvetia şi mi-a făcut o propunere care m-a şocat, în sensul pozitiv. E foarte bun, adică e un tip analitic, îmi place foarte mult. Nu ştiu dacă sunt şanse ca el să ajungă selecţioner, nu are experienţă nici el, chiar dacă are o vârstă înaintată faţă de  Adrian Mutu (n.r. Adrian Ursea are 54 de ani, Adi Mutu – 42 de ani)”, a povestit Mihai Stoica pentru telekomsport.ro. 

Adrian Ursea, pe lista FRF pentru postul de selecţioner

Adrian Ursea face parte din lista de 10 antrenori din care FRF va alege viitorul selecţioner. Conform lui Florin Bratu, Ursea se află pe lista tehnicienilor care au primit cele mai multe voturi din partea membrilor Comisiei Tehnice a FRF. „Cel care are printre cele mai multe voturi este liber de contract și are sub 55 de ani! Este posibil ca antrenor să fie numit înainte de 1 ianuarie, se discută repede în fotbalul românesc”, a spus Florin Bratu la digisport.ro.

Cei 10 antrenori care sunt pe lista FRF pentru postul de selecţioner

Adrian Mutu (42 de ani)
Ladislau Boloni 68 de ani)
Costel Gâlcă (49 de ani)
Liviu Ciobotariu (50 de ani)
Laurenţiu Reghecampf (46 de ani)
Daniel Isăilă (49 de ani)
Victor Piţurcă (65 de ani)
Edi Iordănescu (43 de ani)
Emil Săndoi (56 de ani)
Adrian Ursea (54 de ani)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și