Închide meniul

„Cel care a primit cele mai multe voturi e liber de contract şi are sub 55 de ani!” Noi detalii despre viitorul selecţioner al României! 12 antrenori sunt pe lista Federaţiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 18:28 / Actualizat: 26 decembrie 2021, 10:03

„Cel care a primit cele mai multe voturi e liber de contract şi are sub 55 de ani! Noi detalii despre viitorul selecţioner al României! 12 antrenori sunt pe lista Federaţiei

Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu caută un nou selecţioner

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT

Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit şi a făcut mai multe propuneri de antrenori pentru postul de selecţioner, după ce Dan Petrescu a refuzat oferta lui Răzvan Burleanu. Bratu a dezvăluit şi care au fost antrenorii care au primit cele mai multe voturi. FRF are o listă de 12 antrenori, printre care Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Victor Piţurcă sau Ladislau Boloni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi detalii despre viitorul selecţioner al României

„Au primit voturi Edi Iordănescu, Adi Mutu, Victor Pițurcă, Boloni… normal că s-a făcut un clasament al voturilor, dar nu pot spune! Cel care are printre cele mai multe voturi este liber de contract și are sub 55 de ani! Este posibil ca antrenor să fie numit înainte de 1 ianuarie, se discută repede în fotbalul românesc”, a spus Florin Bratu la digisport.ro.

Cei care au sub 55 de ani şi sunt liberi de contract cu Adrian Mutu (42 de ani), Edi Iordănescu (43 de ani) şi Adrian Ursea (54 de ani).

Citește și:

Dan Petrescu a refuzat România! Anunţul făcut de Neluţu Varga

Dan Petrescu a refuzat România! Anunţul a fost făcut de Neluţu Varga. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere, lucru refuzat de FRF.

S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru la iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu.

Reclamă

Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători„, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Astfel, Răzvan Burleanu va trebui să se orienteze către alt antrenor, iar primul pe listă pare că este Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și