Închide meniul

Jucătorul român care a ratat incredibil șansa să debuteze în Premier League. „El m-a făcut să plec!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2021, 17:09

Reclamă
Jucătorul român care a ratat incredibil șansa să debuteze în Premier League. „El m-a făcut să plec!

Alex Dobre a fost la un pas să debuteze în Premier League

Profimedia

Alex Dobre a ajuns la Bournemouth în 2016, când avea doar 18 ani, de la școala de fotbal FC Viitorul Mihai Georgescu. În ianuarie 2020, când Bournemouth era încă în Premier League, Dobre a stabilit cu Eddie Howe să plece împrumut la Wigan Atheltic, în Championiship. Jucătorul român crede că acea mutarea i-a distrus orice șansă să debuteze în cel mai bogat campionat al lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a ratat Alex Dobre debutul în Premier League

„Dacă nu făceam împrumutul la Wigan, aveam șanse foarte mari să debutez în Premier League. Antrenorul mi-a spus că voi debuta dacă rămân, dar am stabilit cu el că important pentru mine e să joc.

Am spus așa: ‘De ce să am doar debutul în Premier League, să joc 10-15 minute, când probabilitatea de a te face remarcat e redusă?’ Am considerat că e mai bine să merg în Championship, să joc constant, iar apoi poate voi fi luat în calcul la Bournemouth. Inițial n-am vrut să plec, am crezut în șansa mea și în ce pot face eu.

Eu mă bazam pe faptul că impresionez la antrenamente, vedeam că mă apreciază antrenorul, marcam în Premier League Cup, competiție la care venea și Eddie Howe. El m-a făcut să plec la Wigan în noaptea aia prin ceea ce mi-a spus. Am avut foarte mare încredere în el, iar ca să-i demonstrez că nu sunt încăpățânat am zis să accept sfatul lui”, a povestit Alex Dobre, potrivit sport.ro.

Alex Dobre a fost la Bournemouth în perioada 2016-2020. În august 2020, românul a fost vândut în liga a doua din Franța, la Dijon, pentru un milion de euro. Cât timp s-a aflat în Anglia, Dobre a fost împrumutat la mai multe echipe din ligile inferioare, precum Bury FC, Rochdale și Yeovil Town.

Reclamă

La Dijon, Dobre a bifat 13 meciuri în acest sezon din Ligue 2, reușind să marcheze trei goluri și să ofere două pase de gol. Românul este cotat la un milion de euro, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și