Închide meniul

Dan Petrescu pregăteşte „revoluţia” la CFR Cluj! Va da afară 10 jucători şi va aduce 3 vedete. Mutările iernii

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 decembrie 2021, 8:14

Reclamă
Dan Petrescu pregăteşte „revoluţia la CFR Cluj! Va da afară 10 jucători şi va aduce 3 vedete. Mutările iernii

Dan Petrescu primește întăriri la CFR Cluj

Profimediaimages

Dan Petrescu se pregăteşte să schimbe din temelii lotul lui CFR Cluj în această iarnă. Deşi are 57 de puncte, cu 10 peste FCSB după 21 de etape din sezonul regulat, antrenorul campioanei nu e mulţumit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu pregăteşte „revoluţia” la CFR Cluj!

Conducerea clubului din Gruia i-a promis lui Dan Petrescu faptul că va disponibiliza 10 jucători de care antrenorul nu mai are nevoie. Este vorba despre Denis Alibec (30 de ani), Denis Ciobotariu (23 de ani), Karlo Letica (24 de ani), Cristiano Figueiredo (31 de ani), Guessouma Fofana (29 de ani), Jonathan Rodriguez (31 de ani), Ovidiu Hoban (39 de ani), Denis Rusu (20 de ani), Mihai Butean (25 de ani) și Răzvan Andronic (21 de ani). S-ar putea ca şi Runar Mar Sigurjonsson (31 de ani) să plece din Gruia. Va fi împrumutat dacă nu va accepta o micșorarea a salariului, conform fanatik.ro.

CFR pregăteşte trei transferuri tari

La capitolul sosiri, CFR Cluj se pregăteşte să aducă trei nume importante. Chiar patronul Neluțu Varga i-a promis antrenorului Dan Petrescu că va face toate eforturile pentru a-i aduce în Ardeal pe Alexi Pitu şi Constantin Grameni de la Farul și pe George Pușcaș de la Reading. În cazul lui Pitu, CFR Cluj ar fi gata să le plătească celor de la Farul Constanța 1 milion de euro pentru un transfer definitiv. În cazul lui George Pușcaș, campioana va încerca să-l împrumute de la Reading, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și