Închide meniul

Cine e fotbalistul lui CFR Cluj care s-a salvat în „luna cadourilor”. Dan Petrescu a vrut să scape de el

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 decembrie 2021, 15:31

Cine e fotbalistul lui CFR Cluj care s-a salvat în „luna cadourilor. Dan Petrescu a vrut să scape de el

CFR Cluj, prima victorie în cantonamentul din Spania

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Valentin Costache ajunsese pe lista neagră la CFR Cluj, potrivit prosport.ro. El a prins puține minute în mandatul lui Marius Șumudică, iar evoluțiile din primele meciuri de la revenirea lui Dan Petrescu au fost dezamăgitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache s-a salvat, după ce Dan Petrescu a vrut să scape de el

Doar că Valentin Costache s-a reinventat în ultima lună. Dan Petrescu l-a titularizat în aproape toate meciurile disputate de CFR Cluj în „luna cadourilor”, iar acesta nu a dezamăgit. Costache a reușit trei pase de gol și trei goluri, iar astfel și-a recâștigat locul în echipă.

Costache l-a costat pe Neluțu Varga nu mai puțin de 700.000 de euro, când a fost transferat de la Dinamo, în 2018. Începând din acest sezon, fotbalistul nu mai este eligil pentru regula U21.

1,1 milioane de euro valorează Valentin Costache, potrivit transfermakt.com. El mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2023.

Valentin Costache: „Ne simțim invincibili!”

CFR Cluj a terminat anul 2021 la 10 puncte în fața rivalei FCSB și e favorită să câștige titlul în România pentru a cincea oară la rând.  Costache are moralul atât de ridicat încât chiar îi pare rău că Liga 1 se întrerupe până în 2022.

Reclamă

Îmi pare rău că se termină campionatul, eu voiam să mai joc. Ne simțim invincibili, dar în play-off e total altceva. Nu vreau să vorbesc despre contracanditate, dar FCSB e clar una dintre ele, celalte fac ce pot. Se va decide totul în ultimele trei-patru etape”, a spus Valentin Costache, după meciul Farul – CFR Cluj 0-2.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și