Închide meniul

Încă o țeapă pentru Barcelona? Avertismentul primit de catalani, după transferul lui Ferran Torres. „Dacă era bun, Pep îl păstra la City!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2021, 15:31

Încă o țeapă pentru Barcelona? Avertismentul primit de catalani, după transferul lui Ferran Torres. „Dacă era bun, Pep îl păstra la City!

Avertismentul primit de Barcelona, după transferul lui Ferran Torres

Profimedia

Barcelona va plăti pentru Ferran Torres nu mai puț‌in de 65 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Ținând cont de problemele financiare traversate de clubul catalan, e cea mai importantă achiziție din ultimii ani. Totuși, Ferran Torres nu era titular de drept la City, iar antrenorul care l-a lăsat să plece e nimeni altul decât Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertismentul primit de Barcelona după transferul lui Ferran Torres

Gustavo Lopez, fost jucător la echipe precum Independiente, Real Zaragoza, Celta Vigo și Cadiz, crede că Manchester City i-a dat drumul lui Torres pentru că nu intra în planurile pentru primul „11”.

„Știm ce vrea Xavi și care este stilul lui, dar rămâne de văzut ce rezultate va obține. Am îndoieli în privința întregului lot și a poziției pe care va juca fiecare. Dacă Guardiola considera că Ferran Torres era bun pentru el, l-ar fi păstrat în continuare la City. O fi văzut ceva care nu i se potrivește. Mi se pare un fotbalist bun, care poate oferi ceva care Barça are nevoie, dar este încă o enigmă”, a spus Gustavo Lopez, citat de as.com.

Ferran Torres va semna cu Barcelona un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane. Jucător de 21 de ani a făcut deja vizita medicală, iar anunțul oficial e doar o chestiune de timp.

Cine este Ferran Torres

Fotbalistul iberic a disputat doar șapte meciuri pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile, și și-a trecut în cont trei goluri și un assist.

Reclamă

Torres evolua pentru echipa lui Pep Guardiola din august 2020, când City îl transfera de la Valencia pentru 28 de milioane de euro. Alături de „cețățeni”, ibericul a devenit campion al Angliei și a jucat finala UEFA Champions League, pierdută cu Chelsea, scor 0-1.

45 de milioane de euro e cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com. La naționala Spaniei, fotbalistul de 21 de ani a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie 12 goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și