Închide meniul

Încă o țeapă pentru Barcelona? Avertismentul primit de catalani, după transferul lui Ferran Torres. „Dacă era bun, Pep îl păstra la City!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2021, 15:31

Încă o țeapă pentru Barcelona? Avertismentul primit de catalani, după transferul lui Ferran Torres. „Dacă era bun, Pep îl păstra la City!

Avertismentul primit de Barcelona, după transferul lui Ferran Torres

Profimedia

  • Barcelona, avertizată după transferul lui Ferran Torres
  • Spaniolii au îndoieli în privința noului star al lui Xavi

Barcelona va plăti pentru Ferran Torres nu mai puț‌in de 65 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Ținând cont de problemele financiare traversate de clubul catalan, e cea mai importantă achiziție din ultimii ani. Totuși, Ferran Torres nu era titular de drept la City, iar antrenorul care l-a lăsat să plece e nimeni altul decât Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertismentul primit de Barcelona după transferul lui Ferran Torres

Gustavo Lopez, fost jucător la echipe precum Independiente, Real Zaragoza, Celta Vigo și Cadiz, crede că Manchester City i-a dat drumul lui Torres pentru că nu intra în planurile pentru primul „11”.

„Știm ce vrea Xavi și care este stilul lui, dar rămâne de văzut ce rezultate va obține. Am îndoieli în privința întregului lot și a poziției pe care va juca fiecare. Dacă Guardiola considera că Ferran Torres era bun pentru el, l-ar fi păstrat în continuare la City. O fi văzut ceva care nu i se potrivește. Mi se pare un fotbalist bun, care poate oferi ceva care Barça are nevoie, dar este încă o enigmă”, a spus Gustavo Lopez, citat de as.com.

Reclamă

Ferran Torres va semna cu Barcelona un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane. Jucător de 21 de ani a făcut deja vizita medicală, iar anunțul oficial e doar o chestiune de timp.

Citește și:

Cine este Ferran Torres

Fotbalistul iberic a disputat doar șapte meciuri pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile, și și-a trecut în cont trei goluri și un assist.

Reclamă

Torres evolua pentru echipa lui Pep Guardiola din august 2020, când City îl transfera de la Valencia pentru 28 de milioane de euro. Alături de „cețățeni”, ibericul a devenit campion al Angliei și a jucat finala UEFA Champions League, pierdută cu Chelsea, scor 0-1.

45 de milioane de euro e cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com. La naționala Spaniei, fotbalistul de 21 de ani a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie 12 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă