Închide meniul

Florin Tănase, dat de gol! Ce planuri ar avea, de fapt, golgheterul lui FCSB. „Asta îl interesează acum!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2021, 18:26

Reclamă
Florin Tănase, dat de gol! Ce planuri ar avea, de fapt, golgheterul lui FCSB. „Asta îl interesează acum!

Florin Tănase ar putea pleca în iarnă de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Deși e unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Liga 1, Florin Tănase vrea și mai mulți bani, e de părere Marius Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce planuri ar vrea, de fapt, Florin Tănase

”E normal că vrea să plece, a ieșit golgheter, joacă și la echipa națională. E normal să caute în altă parte. Se gândește și la partea financiară, cred că asta îl interesează în principal acum. Vrea acum să se pună la adăpost din punct de vedere financiar, cum spunem noi fotbaliștii. Cred că merită un contract pentru că și-a făcut treaba aici”, a spus Marius Niculae, potrivit digisport.ro.

Florin Tănase ar putea pleca în această iarnă de la FCSB. Arabii de la Al Nasr Dubai sunt decişi să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să îi ofere un salariu fabulos atacantului. Tănase ar urma să încaseze 960.000 de euro pe sezon, de trei ori mai mult decât primeşte acum la FCSB.

Florin Tănase: „Sunt sincer, aş alege bani mai mulţi!”

Florin Tănase a recunoscut că își dorește să plece la echipa care îi oferă cei mai mulți bani. Golgheterul lui FCSB nu are nicio problemă să joace într-un campionat care ar putea să-l scoată din circuitul echipei naționale.

„Rămâne de văzut. Să vină oferta scrisă şi apoi vă vom comunica. Da, clauza este fixă. Trei milioane. Să vedem dacă va veni oferta scrisă. Sunt sincer, aş alege bani mai mulţi. Păi ce, acolo nu se joacă fotbal? Toată lumea spune că avem campionat slab şi ce dacă te duci în Arabia. Vom vedea”, a declarat Florin Tănase.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și