Închide meniul

„Sunt sincer, aş alege bani mai mulţi!” Florin Tănase, tot mai aproape de plecarea de la FCSB: „În Arabia nu se joacă fotbal?”

Dragoș Vasile Publicat: 19 decembrie 2021, 23:18

„Sunt sincer, aş alege bani mai mulţi! Florin Tănase, tot mai aproape de plecarea de la FCSB: „În Arabia nu se joacă fotbal?

Florin Tănase a fost nemulţmit că a fost schimbat în FC Argeş - FCSB 2-3

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Florin Tănase, tot mai aproape de plecarea de la FCSB
  • Ce a spus căpitanul FCSB despre viitorul său

Florin Tănase, la un pas de plecarea de la FCSB

„Rămâne de văzut. Să vină oferta scrisă şi apoi vă vom comunica. Da, clauza este fixă. Trei milioane. Să vedem dacă va veni oferta scrisă. Sunt sincer, aş alege bani mai mulţi. Păi ce, acolo nu se joacă fotbal? Toată lumea spune că avem campionat slab şi ce dacă te duci în Arabia. Vom vedea”, a declarat Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Citește și:

Florin Tănase, mulţumit cu egalul de la Sfântu Gheorghe

FCSB s-a încurcat pe terenul lui Sepsi şi s-a îndepărtat la 10 puncte de liderul CFR Cluj înaintea pauzei de iarnă. Căpitanul vicecampioanei este mulţumit cu egalul şi recunoaşte faptul că Sepsi a avut mai multe şanse de a marca.

„Din păcate, nu am reuşit să continuăm seria victoriilor. E un punct în deplasare, contra unei echipe bune, cu experienţă, cu un fotbal frumos. Este bine că până la urmă nu am pierdut. Prima repriză dacă marcam eu la acea lovitură de cap altfel ar fi decurs meciul. Nu m-a surprins acea mingea.

Reclamă

Am lovit-o prea în jos, am şters-o prea mult. E fotbal, poţi să te încurci cu oricine, poţi să baţi pe oricine. Şi în prima repriză şi în a doua au avut ocazii mari. Dacă te uiţi la numărul ocaziilor e bun şi un punct”, a spus Florin Tănase, la finalul meciului.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:28 LIVE VIDEOParma – Spezia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt titulari! Sampdoria – Sudtirol 0-1 17:27 Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul 17:12 George Puşcaş a marcat cel de-al doilea gol al său pentru Bari! Ce note a primit pentru prestaţia cu Como 17:00 Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene: „Nu putem visa prea mult” 16:46 „Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga 16:30 Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională 16:29 VIDEOLeeds – Blackburn 0-1 a fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! West Brom – Sunderland (17:00) 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru Vezi toate știrile
Pe același subiect
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare