Închide meniul

Mihai Stoichiţă, ultimele detalii despre viitorul selecționer! Cu cine vor negocia șefii FRF după Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni

Dragoș Vasile Publicat: 30 decembrie 2021, 17:01

Reclamă
Mihai Stoichiţă, ultimele detalii despre viitorul selecționer! Cu cine vor negocia șefii FRF după Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni

Mihai Stoichiţă este directorul director tehnic al FRF

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoichiţă, ultimele detalii despre viitorul selecționer

Victor Pițurcă este pe lista FRF, după ce Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au negociat cu Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni. Șefii Federației Române de Fotbal vor negocia cu fostul selecționer la începutul lui 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu am discutat încă cu Pițurcă… când să vorbim cu el, de Revelion? Am vorbit cu ceilalți trei (n.r. – Mutu, Iordănescu și Boloni). Pe Boloni l-am simțit un om echilibrat, cu un CV impresionant, cu multă experiență în fotbalul european, care trebuie să redescopere fotbalul românesc.

Toți trei, Adi, Edi, Loți, au chef de muncă, au optimism și realism în ceea ce privește situația echipei naționale. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei își dorește să fie selecționerul echipei naționale. Sunt dornici să preia această funcție, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment”, a declarat Mihai Stoichiță pentru digisport.ro.

Șefii FRF erau siguri că Dan Petrescu va fi selecționerul României

Șefii FRF erau siguri că Dan Petrescu va fi selecționerul României. Totuși, ”Bursucul” s-a lovit de refuzul lui Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj.

”Gică e propietar, Răzvan Lucescu are o clauză imensă, la fel și Dan Petrescu. Fiecare și-a dorit să fie antrenorul echipei naționale. Sunt dornici să preia această funcție cu tot cu riscuri.

Reclamă

Eu nu știu ce bani are Dan Petrescu de luat. Neluțu nu l-a lăsat să plece. Credeam că va reuși să îl convingă pe Neluțu. Știu mai multe și de la CFR. Avem o relație normală”, a declarat Mihai Stoichiță la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și