Închide meniul

”Știu mai mult și de la CFR!” Șefii FRF erau siguri că Dan Petrescu va fi selecționerul României: ”Credeam că îl va convinge pe Neluțu Varga!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 decembrie 2021, 16:29

”Știu mai mult și de la CFR!” Șefii FRF erau siguri că Dan Petrescu va fi selecționerul României: ”Credeam că îl va convinge pe Neluțu Varga!”

Dan Petrescu, prima reacție după Sepsi - CFR Cluj 0-2

Profimediaimages

  • Șefii FRF erau siguri că Dan Petrescu va fi selecționerul României
  • Anunțul făcut de Mihai Stoichiță

Șefii FRF erau siguri că Dan Petrescu va fi selecționerul României

”Am fost liniștiți. A avut loc o ședință și membrii și-au exprimat voturile. Există preferințele membrilor. Fiecare propune un nume sau mai multe. Sunt cinci nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ursea nu este între primii. Nu este el. Decizia se va lua după 1 ianuarie. Știți foarte bine, au apărut peste tot. Mie poate să îmi poate reproșeze anumite lucruri.

Gică e propietar, Răzvan Lucescu are o clauză imensă, la fel și Dan Petrescu. Fiecare și-a dorit să fie antrenorul echipei naționale. Sunt dornici să preia această funcție cu tot cu riscuri. 

Reclamă

Eu nu știu ce bani are Dan Petrescu de luat. Neluțu nu l-a lăsat să plece. Credeam că va reuși să îl convingă pe Neluțu. Știu mai multe și de la CFR. Avem o relație normală”, a declarat Mihai Stoichiță la digisport.ro.

Citește și:

EXCLUSIV. Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu nu ajunge la naţionala României

Gică Popescu a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Sport, despre propunerea pe care a primit-o Dan Petrescu pentru a deveni selecţionerul României.

Reclamă

Fostul fundaş al Generaţiei de Aur este convins că nu s-a pus problema ca antrenorul lui CFR Cluj să nu îşi fi dorit să ajungă la conducerea naţionalei tricolore.

Sincer să fiu, credeam că Dan Petrescu va accepta. Am vorbit cu el după aceea, dar nu am intrat în subiect. Cât de buni prieteni am fi, repet, deciziile astea sunt decizii grele şi e bine să stai de-o parte.

Când eşti antrenor, e greu să impui unor prieteni să nu accepte anumite chestiuni pentru că eu ştiu ce încrengătură de relaţii ar fi. Orice antrenor doreşte să antreneze naţionala la un moment dat. Este imposibil să nu-ţi doreşti„, a declarat Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat
Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu
Liga 1 • 12:03
„Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: "Mă întorc ca acasă"! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Liga 1 • 13 apr., 21:49
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!