Închide meniul
Foto

Care este, de fapt, numele cu care rămâne Anamaria Prodan, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Prenumele ţinut mult timp secret

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2021, 17:40

Reclamă
Care este, de fapt, numele cu care rămâne Anamaria Prodan, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Prenumele ţinut mult timp secret

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Instagram Anamaria Prodan

Multă lume nu ştie faptul că pe femeia de 49 de ani nu a chemat-o niciodată în buletin şi Prodan. Anamaria Ionela Tănase este de fapt numele întreg al agentului, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, spunea în trecut Anamaria, citată de kanald.ro.

Sora Anamariei Prodan arată uimitor

Anamaria Prodan a avut un 2021 devastator pentru ea în viața de familie. Laurențiu Reghecampf a anunțat-o că vrea să divorțeze chiar după reînnoirea jurămintelor și s-a mutat cu presupusa lui amantă, Corina Caciuc. În ultimele luni s-au „aruncat” cuvinte dure, iar scandalul a căpătat proporții uriașe. A fost unul dintre motivele pentru care Anamaria a dezvăluit că vrea să se mute în Statele Unite, acolo unde studiază una dintre fiicele ei, Sarah Dumitrescu.

Puțină lume știe că și sora Anamariei Prodan își trăiește visul american. Anca are un succes uriaș în Las Vegas, acolo unde este stabilită de mai bine de 17 ani. Căsătorită cu fostul luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio, românca este agent imobiliar.

Cum arată sora Anca Savelio, sora Anamariei Prodan

Anca Savelio și-a întemeiat o familie peste Ocean și are și o afacere prosperă care îi aduce o sumă imensă de bani. Cele două surori sunt firi total diferite, dar se înțeleg foarte bine. Anca arată uimitor, după cum se poate observa și în galeria foto de mai jos.

Reclamă

Deşi cele două surori sunt despărțite de foarte mulți kilometri, dar și de diferența de personalitate dintre ele, acestea au o relație foarte bună. Anamaria Prodan are numai cuvinte de laude la adresa surorii sale pe care o consideră deșteaptă, cuminte și ordonată.

”Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și