Închide meniul
Foto

Sora Anamariei Prodan arată uimitor. Ce face Anca în Statele Unite și de ce a renunţat la două milioane de euro în favoarea vedetei care este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 10:25 / Actualizat: 29 decembrie 2021, 12:26

Sora Anamariei Prodan arată uimitor. Ce face Anca în Statele Unite și de ce a renunţat la două milioane de euro în favoarea vedetei care este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare

Instagram Anamaria Prodan Reghecampf

Puțină lume știe că și sora Anamariei Prodan își trăiește visul american. Anca are un succes uriaș în Las Vegas, acolo unde este stabilită de mai bine de 17 ani. Căsătorită cu fostul luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio, românca este agent imobiliar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată sora Anca Savelio, sora Anamariei Prodan

Anca Savelio și-a întemeiat o familie peste Ocean și are și o afacere prosperă care îi aduce o sumă imensă de bani. Cele două surori sunt firi total diferite, dar se înțeleg foarte bine. Anca arată uimitor, după cum se poate observa și în galeria foto de mai jos.

Deşi cele două surori sunt despărțite de foarte mulți kilometri, dar și de diferența de personalitate dintre ele, acestea au o relație foarte bună. Anamaria Prodan are numai cuvinte de laude la adresa surorii sale pe care o consideră deșteaptă, cuminte și ordonată.

Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp.

Motivul pentru care sora Anamariei Prodan a renunțat la moștenirea fabuloasă care i se cuvenea

Anamaria Prodan a avut o mamă celebră. Este vorba de fosta cântăreață Ionela Prodan, cea care a încetat din viață în 2018. A lăsat în urmă proprietăți în valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

Reclamă

Noi n-am avut niciodată chestia asta să luăm banii mamei sau să trăim din banii familiei noastre. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți din America…din Las Vegas și Nevada. Sora mea este milionară pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni.

În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ea neputând să stea în România, mi-a spus: ‘pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici pentru că tot ce avem aici ai gestionat doar tu cu mama, eu nu am contribuit!’„, a declarat Anamaria Prodan la Kanal D.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a ținut să asigure că nu a fost niciodată într-un conflict cu sora ei.

Reclamă 4 / 0/3

Evident că nu s-a pus niciodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi, sau ea să nu-mi dea mie…să ne certăm. Asta e o chestie care vine din educație și fiind pe picioarele noastre nu am avut nevoie. Nu înțeleg certurile pe averi, mi se par de nedescris.

Sora mea a rămas cu foarte multe case în America, unde locuiește…eu cu foarte multe în România. A fost o chestie care nici măcar nu s-a pus în discuție„, a mai spus agentul de jucători.

Care este averea Anamariei Prodan

Agentul de jucători, care se implică financiar și la Academica Clinceni, se află în topul anului 2021 al celor mai bogaţi români.

Anamaria Prodan ocupă locul 141 în top 300 Capital, cu o avere estimată între 40 și 60 de milioane de euro. Vedeta care a moștenit o sumă uriașă de la mama ei, Ionela Prodan, și-a construit în ultimii ani averea din impresariat și imobiliare.

De remarcat este că, în top, Anamaria Prodan este peste nume importante din sport, precum Simona Halep, Cosmin Olăroiu, Mircea Lucescu sau Gică Hagi.

Impresarul a răbufnit şi a lăsat de înţeles că ar fi ocupat o poziţie mult mai bună dacă nu ar fi apărut scandalul uriaş în care este implicată alături de antrenorul Universităţii Craiova.

141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și