Închide meniul

Vedeta surprinsă cu alt bărbat după divorţul anului! Cum a putut fi surprinsă femeia care a pus mâna pe o sumă uriaşă de bani

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2021, 20:24

Reclamă
Vedeta surprinsă cu alt bărbat după divorţul anului! Cum a putut fi surprinsă femeia care a pus mâna pe o sumă uriaşă de bani

Vedeta surprinsă cu alt bărbat după divorţul anului!

Profimediaimages

Revista Lecturas a publicat imagini în care Carbonero apare alături de Kiki Morente, cei doi fiind văzuţi sărutându-se în public pentru prima oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sara Carbonero, alături de alt bărbat

Cei doi s-ar fi întâlnit prin intermediul unui prieten comun și, din ceea ce s-a aflat, a fost dragoste la prima vedere. Sara și Kiki ar forma un cuplu de mai bine de şapte luni, dar au făcut tot ce a depins de ei pentru a menține discreția. În cele din urmă, cântărețul de flamenco a oferit primele detalii.

Jurnalista care are doi copii din căsnicia cu Iker Casillas și-ar fi prezentat deja iubitul în grupul de prieteni, dar și membrilor familiei.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Reclamă
Reclamă 4

Sara Carbonero a primit custodia copiilor

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Vedeta a rămas cu o avere impresionantă. Se pare că bunurile pe care le avea cu fostul portar au o valoare care se ridică la 350 de milioane de euro. Din moment ce Sara a primit custodia celor doi copii, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 4 ani, o sumă importantă îi va intra în conturi.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și