Închide meniul

Gigi Becali își poate lua gândul de la David Miculescu! O rivală la titlu vrea să dea marea lovitură și să transfere „perla” de la UTA Arad

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 decembrie 2021, 14:57

Gigi Becali își poate lua gândul de la David Miculescu! O rivală la titlu vrea să dea marea lovitură și să transfere „perla de la UTA Arad

David Miculescu, prima reacţie după anunţul că va fi transferat de FCSB

David Miculescu, la un pas de FCSB / CIPRIAN PETCUT / MEDIAFAX FOTO

David Miculescu, dorit de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este echipa care îl vrea pe David Miculescu, jucător care este dorit și de Gigi Becali, anunță prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre deosebire de rivalii de la FCSB, care nu vor să ofere mai mult de 500.000 de euro, oltenii vor să facă o ofertă în care să includă și doi jucători ale căror contracte expiră în vară, informează sursa citată.

„Este un jucător interesant, un jucător bun în ultimul an, care acum a făcut multe progrese. Noi îl ştim de mult timp, a fost sub observaţia noastră si înainte, dar nu avea parcursul actual, cum l-a avut anul acesta, spunea Sorin Cârțu la telekomsport.ro.

Cotat la 700.000 de euro pe site-urile de specialitate, David Miculescu a bifat 21 de apariții pentru UTA Arad în actualul sezon, reușind să înscrie 6 goluri. „Bătrâna Doamnă” cere 1 milion de euro pe tânărul atacant.

Gigi Becali negociază „la sânge” transferul lui David Miculescu

Gigi Becali negociază „la sânge” transferul lui David Miculescu de la UTA Arad.

Reclamă

„Bătrâna Doamnă” cere un milion de euro pentru atacantul de 20 de ani, însă patronul FCSB este dispus să scoată din buzunare doar 500.000 de euro.

„Cu Miculescu am spus că îl vreau. Dacă ei revin mâine și mă sună, imediat spun da. Au zis că nu discută la suma asta și fără 1 milion nu-l dau. Dai un milion, dar nu ştii dacă iese. Am luat și eu, dar nu s-au confirmat toate. 500.000 de euro e altceva, dar 1 milion de euro e altceva”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și