Închide meniul
VIDEO

Cosmin Contra, victorie nebună în ultima zi a anului. Două autogoluri şi gol decisiv marcat în al treilea minut al prelungirilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2021, 17:19

Cosmin Contra, victorie nebună în ultima zi a anului. Două autogoluri şi gol decisiv marcat în al treilea minut al prelungirilor

Cosmin Contra, victorie nebună în ultima zi a anului

Hepta

Al-Ittihad a învins în deplasare Al Baten, scor 3-2, revenind de la 0-1. Gazdele au marcat prin Antonio ‘5 şi Rayhi ’83. Pentru Al-Ittihad au înscris Antonio ‘8 (autogol), Naji ’72 (autogol) şi Camara ‘90+3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Ittihad este lider în clasament, cu 32 de puncte, în timp ce Al-Hazem ocupă ultima poziţie, cu 11 puncte. Al Ta’i este pe 8, cu 19 puncte, iar Al Batin este pe 14, cu 14 puncte.

Cosmin Contra nu s-a mai abţinut! Guriţă, răspuns dur pentru fanii câinilor

Înainte să ajungă la Al-Ittihad, Contra nu s-a despărţit în condiţii tocmai bune de Dinamo şi de fanii ei. Cel poreclit „Guriţă” spune că a suferit enorm în perioada în care i-a antrenat pe roş-albi.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani spune că nu a avut nicio legătură cu spaniolii şi cu Pablo Cortacero. „Orice punct de vedere am nu o să intereseze pe nimeni. Dacă cei din DDB se simt mai bine când mă acuză pe mine, atunci să fie sănătoși.

Reclamă

Eu știu cât am suferit 4 luni acolo și cât am încercat să fac treabă într-o atmosferă imposibilă creată de spanioli. Am crezut într-un proiect care a fost o minciună de la început. Eu le doresc celor de la DDB să reușească să salveze echipa de la retrogradare. Să acuzăm oameni care chiar au vrut să facă ceva e ușor.

După 6 luni de zile am luat 2 salarii fără să ameninț pe nimeni și fără să mă bată gândul să dau în judecată clubul”, a declarat Contra, cu câteva zile în urmă.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 0-0! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și