Închide meniul

S-a aflat motivul pentru care Ladislau Boloni l-a lăsat în așteptare pe Răzvan Burleanu. Fosta finalistă UEFA Champions League care insistă pentru antrenorul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2022, 12:15

Reclamă
S-a aflat motivul pentru care Ladislau Boloni l-a lăsat în așteptare pe Răzvan Burleanu. Fosta finalistă UEFA Champions League care insistă pentru antrenorul român

Ladislau Boloni, favorit să devină noul selecționer

Profimedia

Boloni tocmai a fost vizitat de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, dar a refuzat să dea un răspuns final când i s-a propus să vină pe banca naționalei României. Motivul s-a aflat abia acum. Tehnicianul liber de contract după ce a fost demis de la Panathinaikos așteaptă să primească o ofertă din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni poate deveni antrenorul lui AS Monaco

Potrivit sport.ro, Boloni este dorit pe banca lui AS Monaco. Românul se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Niko Kovac. Patronul finalistei UEFA Champions League din 2004 se gândește tot mai mult la numirea celui care este dorit și de FRF.

Magnatul rus Dmitry Rybolovlev a încercat să îl aducă pe Boloni și pe banca celeilalte echipe pe care o controlează, Cercle Brugge. Negocierile au picat atunci, astfel că miliardarul pregătește o nouă ofertă.

Ladislau Boloni a mai antrenat-o pe AS Monaco în anul 2006. A rezistat atunci mai puțin de șase luni. În Franța le-a mai pregătit pe Nancy, Rennes și Lens.

Ladislau Boloni a rupt tăcerea după negocierile cu FRF

Federaţia Română de Fotbal continuă să caute cu disperare un selecţioner al României, iar pe lista de patru antrenori se află şi Ladislau Boloni, cu care FRF a purtat deja o serie de negocieri.

Reclamă

Boloni a dezvăluit ce discuţii a avut cu reprezentanţii Federaţiei. În următoarea perioadă, va avea loc şi negocierea finală, susţine cel care a mai condus naţionala în perioada 2000-2001.

Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aștept încă ceva. Am vorbit și cu domnul Stoichiță. Am fost în contact, o discuție foarte bogată în idei, să spun așa, și pe urmă, zilele următoare vom intra în contact”, a spus Boloni, la PRO TV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și