Închide meniul
NEWS ALERT

Ladislau Boloni a rupt tăcerea după negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner al României! „O discuție foarte bogată în idei. Zilele următoare, vom intra în contact”

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2021, 23:50

Ladislau Boloni a rupt tăcerea după negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner al României! „O discuție foarte bogată în idei. Zilele următoare, vom intra în contact

Ladislau Boloni a rupt tăcerea după negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner al României

Profimediaimages

  • Ladislau Boloni a negociat cu FRF
  • Boloni a mai condus România în perioada 2000-2001

Boloni a dezvăluit ce discuţii a avut cu reprezentanţii Federaţiei. În următoarea perioadă, va avea loc şi negocierea finală, susţine cel care a mai condus naţionala în perioada 2000-2001.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni poate deveni noul selecţioner al României

„Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aștept încă ceva. Am vorbit și cu domnul Stoichiță. Am fost în contact, o discuție foarte bogată în idei, să spun așa, și pe urmă, zilele următoare vom intra în contact”, a spus Boloni, la PRO TV.

Burleanu şi Stoichiţă au ajuns la Nisa, acolo unde ar fi susţinut o serie de prime negocieri cu Loţi Boloni, antrenor ajuns la 68 de ani. La revenirea în ţară, „Lippi” a anunţat clar că un selecţioner va fi numit după 31 decembrie.

Reclamă

Mihai Stoichiţă, ultimele detalii despre viitorul selecționer al României

Directorul tehnic al FRF a explicat cu cine vor negocia șefii FRF după Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni. Victor Pițurcă este pe lista FRF, după ce Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au negociat cu Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni. Șefii Federației Române de Fotbal vor negocia cu fostul selecționer la începutul lui 2022.

”Nu am discutat încă cu Pițurcă… când să vorbim cu el, de Revelion? Am vorbit cu ceilalți trei (n.r. – Mutu, Iordănescu și Boloni). Pe Boloni l-am simțit un om echilibrat, cu un CV impresionant, cu multă experiență în fotbalul european, care trebuie să redescopere fotbalul românesc.

Reclamă

Toți trei, Adi, Edi, Loți, au chef de muncă, au optimism și realism în ceea ce privește situația echipei naționale. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei își dorește să fie selecționerul echipei naționale. Sunt dornici să preia această funcție, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment”, a declarat Mihai Stoichiță pentru digisport.ro.

Ilie Dumitrescu i-a trasat un obiectiv clar următorului selecţioner al României

Ilie Dumitrescu aşteaptă şi el numirea noului selecţioner şi i-a trasat deja un obiectiv extrem de important: fostul mare atacant vrea să vadă lideri la echipa naţională, care să facă legea pe teren, dar şi în vestiar.

”Avem potențial, cred mult în generația asta nouă, echipa va prinde experiență acumulată în timp. Am fi putut juca frumos cu Italia, prindeam o experiență. Am jucat bine și cu Germania o repriză, am fost la 10 centimetri distanță de a bate Islanda și ne-am fi calificat la baraj, am fi jucat cu Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta este profilul fotbalistului român, care să ia acțiuni pe cont propriu, care să își scoată adversarul din joc, cum a făcut Ianis Hagi la golul cu Germania. Cineva poate să vină și să facă ceva cu jucătorii pe care îi avem, sunt buni. Trebuie crescuți lideri și consolidată poziția lor la echipa națională”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”