Închide meniul
VIDEO

”Nu uitați realitatea!” Jose Mourinho, gest emoționant înainte de Revelion. ”The Special One” a luat cina cu oamenii străzii din Roma și a împărțit cadouri

Dragoș Vasile Publicat: 1 ianuarie 2022, 18:25

Reclamă
”Nu uitați realitatea!” Jose Mourinho, gest emoționant înainte de Revelion. ”The Special One” a luat cina cu oamenii străzii din Roma și a împărțit cadouri

Jose Mourinho, gest emoționant

Profimedia

Jose Mourinho, gest emoționant pentru oamenii străzii din Roma

Jose Mourinho a încheiat anul 2021 cu un gest caritabil. ”The Special One” a decis să își petreacă ultimele ore din an la un centru social, unde a donat cadouri și alimente celor nevoiași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul le-a adus zahăr, paste și conserve oamenilor străzii și le-a făcut o promisiune: le-a transmis că va fi alături de ei, moral și material, în 2022.

Jose Mourinho a decis să ia prin surprindere pe toată lumea, motiv pentru care șefii centrului social au fost informați din scurt de vizita marelui antrenor.

„La mulți ani tuturor pentru 2022! Dar vă rog, nu vă prefaceți că nu știți, nu uitați realitatea. Există mereu oameni care au nevoie de voi și de noi. Mulțumesc centrului social Caritas pentru munca lor. E fantastic ceea ce faceți în fiecare zi”, a fost mesajul lui Jose Mourinho.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho s-a ținut de cuvânt! I-a cumpărat lui Felix Afena-Gyan cadoul mult visat

Antrenorul lui AS Roma, Jose Mourinho, i-a făcut un cadou special puștiului Felix Afena-Gyan (18 ani). „The Special One” l-a luat prin surprindere pe tânărul jucător.

Felix Afena-Gyan a înscris ambele goluri ale celor de la AS Roma în victoria din weekend împotriva lui Genoa, scor 2-0.

Reclamă

Mourinho i-a cumpărat jucătorului său o pereche de ghete în valoare de 800 de euro, așa cum a promis după meci. „Era visul lui să aibă acele ghete, așa că m-am gândit>>’hai să o fac!’„, a spus Jose Mourinho.

„Sunt foarte încântat și îi sunt recunoscător lui Mister”, a fost reacția lui Felix Gyan, care a încâlțat noile ghete imediat cum le-a scos din cutie.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și