Închide meniul

Dinamo dă lovitura! Deian Sorescu pleacă în această iarnă. ”Câinii roșii” vor 1.2 milioane de euro. ”Vrea să evolueze la cel mai înalt nivel”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 9:22 / Actualizat: 2 ianuarie 2022, 10:49

Dinamo dă lovitura! Deian Sorescu pleacă în această iarnă. ”Câinii roșii” vor 1.2 milioane de euro. ”Vrea să evolueze la cel mai înalt nivel”

Dinamo dă lovitura! Deian Sorescu pleacă în această iarnă

Hepta

Cristian Cernodolea, cel care l-a reprezentat pe jucătorul de 24 de ani în ultima perioadă, susține că, în următoarele zile, vom ști destinația jucătorului cu cinci selecții la echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu pleacă de la Dinamo

”Cluburile poloneze se interesează de Deian încă din vara trecută. Este internațional al României, vrea să evolueze la cel mai înalt nivel și este gata să schimbe clubul.

Indiferent dacă va fi vorba despre un club din Polonia, o echipă puternică din România sau din altă țară. Nimic nu este sigur în acest moment. Vă pot spune mai multe în zilele următoare”, a spus Cernodolea, conform digisport.ro, care citează weszlo.com.

Deian Sorescu, ofertă de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova vrea să dea prima lovitură puternică pe piaţa de transferuri de iarnă. Oltenii sunt aproape de achiziţionarea lui Deian Sorescu, de la Dinamo, iar negocierile cu clubul din Ştefan cel Mare au început deja.

Conform fanatik.ro, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru Sorescu, plus un procent de 10% dintr-un transfer ulterior. „Câinii roşii” nu vor să renunţe aşa uşor la la jucătorul de 24 de ani cotat la 1.9 milioane de euro.

Reclamă

Dinamo cere 1.2 milioane de euro pentru Deian Sorescu

Astfel, Dinamo cere 1.2 milioane de euro pentru jucătorul cu 8 goluri marcate în acest sezon, în 20 de meciuri. Mihai Rotaru consideră „piperate” pretenţiile dinamoviştilor, mai ales că Sorescu are şi un salariu de 14.000 de euro pe lună.

Oltenii vor să îl folosească pe postul de fundaş dreapta, dar vor avea probleme în tentativa de a-l transfera. Alte două cluburi din străinătate s-au interesat de jucătorul lui Dinamo, pe care bucureştenii au cerut în vară 1.4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și