Închide meniul

Dinamo dă lovitura! Deian Sorescu pleacă în această iarnă. ”Câinii roșii” vor 1.2 milioane de euro. ”Vrea să evolueze la cel mai înalt nivel”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 9:22 / Actualizat: 2 ianuarie 2022, 10:49

Dinamo dă lovitura! Deian Sorescu pleacă în această iarnă. ”Câinii roșii” vor 1.2 milioane de euro. ”Vrea să evolueze la cel mai înalt nivel”

Dinamo dă lovitura! Deian Sorescu pleacă în această iarnă

Hepta

Cristian Cernodolea, cel care l-a reprezentat pe jucătorul de 24 de ani în ultima perioadă, susține că, în următoarele zile, vom ști destinația jucătorului cu cinci selecții la echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu pleacă de la Dinamo

”Cluburile poloneze se interesează de Deian încă din vara trecută. Este internațional al României, vrea să evolueze la cel mai înalt nivel și este gata să schimbe clubul.

Indiferent dacă va fi vorba despre un club din Polonia, o echipă puternică din România sau din altă țară. Nimic nu este sigur în acest moment. Vă pot spune mai multe în zilele următoare”, a spus Cernodolea, conform digisport.ro, care citează weszlo.com.

Deian Sorescu, ofertă de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova vrea să dea prima lovitură puternică pe piaţa de transferuri de iarnă. Oltenii sunt aproape de achiziţionarea lui Deian Sorescu, de la Dinamo, iar negocierile cu clubul din Ştefan cel Mare au început deja.

Conform fanatik.ro, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru Sorescu, plus un procent de 10% dintr-un transfer ulterior. „Câinii roşii” nu vor să renunţe aşa uşor la la jucătorul de 24 de ani cotat la 1.9 milioane de euro.

Reclamă

Dinamo cere 1.2 milioane de euro pentru Deian Sorescu

Astfel, Dinamo cere 1.2 milioane de euro pentru jucătorul cu 8 goluri marcate în acest sezon, în 20 de meciuri. Mihai Rotaru consideră „piperate” pretenţiile dinamoviştilor, mai ales că Sorescu are şi un salariu de 14.000 de euro pe lună.

Oltenii vor să îl folosească pe postul de fundaş dreapta, dar vor avea probleme în tentativa de a-l transfera. Alte două cluburi din străinătate s-au interesat de jucătorul lui Dinamo, pe care bucureştenii au cerut în vară 1.4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Deian Sorescu pleacă de la Dinamo
  • Sorescu e cotat la 1.9 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și