Închide meniul
Foto

„M-a impresionat”. Anamaria Prodan a spus adevărul despre Tudor, bărbatul cu care a petrecut de Revelion. Capitolul la care îi dă clasă lui Laurenţiu Reghecampf: „Nu e sezonier!”

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2022, 16:41

Reclamă
„M-a impresionat”. Anamaria Prodan a spus adevărul despre Tudor, bărbatul cu care a petrecut de Revelion. Capitolul la care îi dă clasă lui Laurenţiu Reghecampf: „Nu e sezonier!”

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul cu Tudor Oros

Colaj Instagram

Vedeta nu s-a ferit să vorbească, în premieră, despre tânărul alături de care a făcut mai multe poze, pe care le-a şi publicat pe reţelele sociale. Anamaria Prodan l-a ridicat în slăvit pe Tudor şi a recunoscut că a fost impresionată de cel care s-a mutat în Dubai în urmă cu şapte ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Tudor Andrei Oros: „Este super inteligent, integru şi deştept”

Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Agentul de jucători nu s-a ferit să îi transmită un mesaj subtil lui Laurenţiu Reghecampf. L-a „taxat” pentru relaţia cu Corina Caciuc, cea pe care ar fi întâlnit-o chiar în Dubai, cu mai mulţi ani în urmă.

V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai. Este mândria românilor!„, a precizat vedeta.

Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan a oferit detalii tulburătoare despre relația dintre Laurenţiu Reghecampf cu Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani s-ar fi mutat în acest an cu antrenorul Universității Craiova, dar ar fi fost amanta lui de o lungă perioadă de timp.

Reclamă

Agentul de jucători a declarat că cei doi ar fi împreună încă din perioada în care mama ei, Ionela Prodan, se lupta cu o boală năprasnică. Celebra artistă a încetat din viață în luna aprilie a anului 2018.

(Reporter: Eu înțeleg că amanta a fost la voi în casă, la tine în casă) Dacă Reghecampf a considerat că în patul meu şi în casa mea trebuie să-mi ţină cineva locul, să fie cald, cât timp eu colind în lume să-mi salvez mama, atunci trebuie să dea şi socotelă. Atat a putut.

Când cineva te ridică uluitor, iar tu, sărăcuțul de tine, nu poţi să ţii pasul, poţi să te ceri afară, poţi să spui că ameţeşti. Dar nu poți să le faci așa ceva copiilor tăi, niciodată!„, a spus Anamaria Prodan într-un interviu pentru AntenaStars.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și