Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc: „A considerat că ea trebuie să țină cald patul meu”

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2021, 22:55

Anamaria Prodan este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghecampf
  • De când ar fi soțul ei într-o relație cu Corina Caciuc

Agentul de jucători a declarat că cei doi ar fi împreună încă din perioada în care mama ei, Ionela Prodan, se lupta cu o boală năprasnică. Celebra artistă a încetat din viață în luna aprilie a anului 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare despre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Mai mult, Laurențiu Reghecampf ar fi adus-o pe Corina Caciuc chiar în casa în care locuia alături de Anamaria Prodan.

(Reporter: Eu înțeleg că amanta a fost la voi în casă, la tine în casă) Dacă Reghecampf a considerat că în patul meu şi în casa mea trebuie să-mi ţină cineva locul, să fie cald, cât timp eu colind în lume să-mi salvez mama, atunci trebuie să dea şi socotelă. Atat a putut.

Reclamă

Când cineva te ridică uluitor, iar tu, sărăcuțul de tine, nu poţi să ţii pasul, poţi să te ceri afară, poţi să spui că ameţeşti. Dar nu poți să le faci așa ceva copiilor tăi, niciodată!„, a spus Anamaria Prodan într-un interviu pentru AntenaStars.

Anamaria Prodan l-a amenințat pe Laurențiu Reghecampf

Antrenorul care este căsătorit de 13 ani cu Anamaria Prodan și-ar fi recunoscut vina.

Reclamă

Aveam plânsete să îl iertăm pentru toate mizeriile pe care le-a făcut în viața lui. De acum încolo va da socoteală pentru fiecare mizerie pe care a făcut-o copiilor lui. Pentru că el știe foarte clar, cu mine te poți lupta…când ajungi să-mi distrugi copiii din toate punctele de vedere, și financiar, și moral, în momentul ăla ai de-a face cu mine„, a precizat impresarul.

Citește și:

Corina Caciuc i-a răspuns Anamariei Prodan: „Am luat legătura cu avocaţii mei!”

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, a răspuns acuzaţiilor venite din partea Anamariei Prodan. Vedeta a acuzat-o pe Caciuc că din cauza ei s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampf.

Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a spus Corina Caciuc pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Corina Caciuc spune că a luat legătura cu avocaţii săi pentru a se putea apăra în faţa atacurilor venite mai ales din partea Anamariei Prodan.

Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Nu voi permite nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, a mai spus Corina Caciuc.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina