Închide meniul
Video

Ciprian Marica a găsit soluţia pentru a „fenta” traficul infernal de pe Valea Prahovei. „Este ruşinos să faci şapte ore în 2022”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2022, 20:57

Ciprian Marica, anunţ despre antrenorul care este favorit să vină la FCSB. Ce a spus despre Andrei Prepeliţă

Ciprian Marica, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

A fost o aglomeraţie incredibilă pe Valea Prahovei şi s-a stat în maşină chiar şi şapte ore. Ca să fenteze traficul, Marica a luat trenul până la Predeal. La fel s-a şi întors acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica s-a revoltat: „E ruşinos să faci 130 de kilometri în 7 ore”

Am venit cu trenul, asta pentru că am vrut să evit cele 6-7 ore. 130 de kilometri până la munte, să faci 6-7 ore în 2022, e ruşinos„, a declarat Ciprian Marica pentru AntenaSport.

Nici în 2022 nu vor fi bani prea mulţi pentru şosele noi. Şi nici sportul nu se bucură de un buget cu care să iasă în lume.

Văd că, în continuare, sportul este la ‘şi restul’, nu contează. Din păcate, noi încă mergem cu carnetul şi notăm şi suntem mult mult în urmă„, a precizat Marica.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și