Închide meniul

”Nu e disperat să plece!” Florin Tănase poate rămâne să se lupte pentru titlu cu FCSB: ”Gigi are nevoie de el!” Anunțul făcut de Giovanni Becali

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 21:25

Reclamă
”Nu e disperat să plece!” Florin Tănase poate rămâne să se lupte pentru titlu cu FCSB: ”Gigi are nevoie de el!” Anunțul făcut de Giovanni Becali

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB

Profimedia

Florin Tănase poate rămâne să se lupte pentru titlu cu FCSB

Giovanni Becali anunță că Florin Tănase poate rămâne la FCSB în cele din urmă. Căpitanul roș-albaștrilor este dorit de arabi, dar ”nu este disperat să plece”, după cum a anunțat impresarul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi cerea la un moment dat cinci milioane, i-a mărit salariul şi a redus clauza de reziliere, un gest foarte frumos din partea lui. Gigi nu îşi doreşte să plece Tănase, Gigi are nevoie de el, dar dacă asta e clauza nu are ce face. Tănase a fost de multe ori in situaţia asta şi nu s-a legat.

<<Dacă plec, bine, dacă nu, data viitoare>> Nu este un băiat disperat să plece. Sigur că şi-ar dori, oricine îşi doreşte. Sunt convins că într-o zi o să vină şi un contract bun pentru el”, a declarat Giovanni Becali pentru telekomsport.ro.

Florin Tănase, avertizat cu privire la transferul la arabi

Helmuth Duckadam îl avertizează pe căpitanul de la FCSB. „Eroul de la Sevilla” crede că Tănase nu va mai fi convocat la echipa națională dacă va evolua în tările arabe.

„Eu sper să plece, nu cred că poate să se ducă la o echipă din campionatele tari din Europa oricum, pentru că nu a devenit nici titular la echipa națională. Se duce pentru bani, să-și asigure viața.

Reclamă

Are inteligența și calitățile necesare pentru a face performanță la echipele din Arabia și de a câștiga sume frumoase acolo. Totuși, acest transfer înseamnă un adio pentru echipa națională! A renunțat la națională, practic. Nu cred că va mai fi chemat”, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Florin Tănase ar putea pleca în această iarnă de la FCSB. Arabii de la Al Nasr Dubai sunt decişi să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să îi ofere un salariu fabulos atacantului. Golgheterul roș-albaștrilor ar urma să încaseze 960.000 de euro pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și