Închide meniul

”Nu e disperat să plece!” Florin Tănase poate rămâne să se lupte pentru titlu cu FCSB: ”Gigi are nevoie de el!” Anunțul făcut de Giovanni Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 21:25

”Nu e disperat să plece!” Florin Tănase poate rămâne să se lupte pentru titlu cu FCSB: ”Gigi are nevoie de el!” Anunțul făcut de Giovanni Becali

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB

Profimedia

Florin Tănase poate rămâne să se lupte pentru titlu cu FCSB

Giovanni Becali anunță că Florin Tănase poate rămâne la FCSB în cele din urmă. Căpitanul roș-albaștrilor este dorit de arabi, dar ”nu este disperat să plece”, după cum a anunțat impresarul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi cerea la un moment dat cinci milioane, i-a mărit salariul şi a redus clauza de reziliere, un gest foarte frumos din partea lui. Gigi nu îşi doreşte să plece Tănase, Gigi are nevoie de el, dar dacă asta e clauza nu are ce face. Tănase a fost de multe ori in situaţia asta şi nu s-a legat.

<<Dacă plec, bine, dacă nu, data viitoare>> Nu este un băiat disperat să plece. Sigur că şi-ar dori, oricine îşi doreşte. Sunt convins că într-o zi o să vină şi un contract bun pentru el”, a declarat Giovanni Becali pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Florin Tănase, avertizat cu privire la transferul la arabi

Helmuth Duckadam îl avertizează pe căpitanul de la FCSB. „Eroul de la Sevilla” crede că Tănase nu va mai fi convocat la echipa națională dacă va evolua în tările arabe.

„Eu sper să plece, nu cred că poate să se ducă la o echipă din campionatele tari din Europa oricum, pentru că nu a devenit nici titular la echipa națională. Se duce pentru bani, să-și asigure viața.

Reclamă

Are inteligența și calitățile necesare pentru a face performanță la echipele din Arabia și de a câștiga sume frumoase acolo. Totuși, acest transfer înseamnă un adio pentru echipa națională! A renunțat la națională, practic. Nu cred că va mai fi chemat”, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Florin Tănase ar putea pleca în această iarnă de la FCSB. Arabii de la Al Nasr Dubai sunt decişi să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să îi ofere un salariu fabulos atacantului. Golgheterul roș-albaștrilor ar urma să încaseze 960.000 de euro pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Tănase poate rămâne să se lupte pentru titlu cu FCSB
  • Anunțul făcut de Giovanni Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și