Închide meniul

Olimpiu Moruțan, în centrul atenției la Galatasaray! Cum își propune Fatih Terim să îl revitalizeze pe internaționalul român

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 16:31

Reclamă
Olimpiu Moruțan, în centrul atenției la Galatasaray! Cum își propune Fatih Terim să îl revitalizeze pe internaționalul român

Cum își propune Fatih Terim să îl revitalizeze pe Olimpiu Moruțan

Profimedia

Cum își propune Fatih Terim să îl revitalizeze pe Olimpiu Moruțan

Fatih Terim are planuri mari cu Olimpiu Moruțan. Antrenorul lui Galatasaray vrea să îl revitalizeze pe mijlocașul român, care nu poate bifa 90 de minute în meciurile echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit webaslan.com, mijlocașul român, care este considerat ”slab din punct de vedere fizic”, va avea parte de ședințe în cadrul cărora i se vor explica noțiuni tactice prin intermediul analizelor video. Turcii așteaptă mai multă implicare pe parte defensivă din partea fostului jucător al FCSB.

Potrivit site-urilor de specialitate, Olimpiu Moruțan este cotat la 5 milioane de euro. în acest sezon, acesta a reușit 3 goluri și două pase decisive pentru Galatasaray.

Olimpiu Moruţan, lăudat în Turcia

Olimpiu Moruţan a prins doar finalul meciului Galatasaray – Antalyaspor 2-0, dar turcii sunt, în continuare, mulţumiţi de el. Secundul lui Fatih Terim, Necati Ates îl laudă, dar îl şi avertizează pe internaţionalul român. Aşteptările sunt mari în cadrul clubului de la Moruţan.

„Moruțan este un jucător bun, tânăr, pe care l-am cumpărat de bunăvoie. Avem așteptări mari de la el, toată lumea are. Antrenorul nostru îi dă șanse în fiecare meci. Suntem mulțumiți de el, de toți jucătorii noștri”, a spus antrenorul secund, conform sabah.com.tr.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și