Închide meniul

Cuvinte uriaşe la adresa lui Olimpiu Moruţan: „Suntem mulțumiți de el”. Ce a făcut românul la ultimul meci al Galatei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 decembrie 2021, 20:55

Cuvinte uriaşe la adresa lui Olimpiu Moruţan: „Suntem mulțumiți de el. Ce a făcut românul la ultimul meci al Galatei

Olimpiu Moruțan nu a reuşit să se impună la Galatasaray

Profimedia

Olimpiu Moruţan a prins doar finalul meciului Galatasaray – Antalyaspor 2-0, dar turcii sunt, în continuare, mulţumiţi de el. Secundul lui Fatih Terim, Necati Ates îl laudă, dar îl şi avertizează pe internaţionalul român. Aşteptările sunt mari în cadrul clubului de la Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe la adresa lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan a fost introdus în minutul 74 al meciului cu Antalyaspor, dar turcii au, în continuare, încredere în el. Antrenorul secund a vorbit despre român şi despre perioada de acomodare a acestuia la trupa lui Fatih Terim. „Moruțan este un jucător bun, tânăr, pe care l-am cumpărat de bunăvoie. Avem așteptări mari de la el, toată lumea are. Antrenorul nostru îi dă șanse în fiecare meci. Suntem mulțumiți de el, de toți jucătorii noștri”, a spus antrenorul secund, conform sabah.com.tr.

Citește și:

Cifrele românului la Galata

În cele aproximativ 20 de minute cât a jucat în meciul cu Cu Antalyaspor, Olimpiu Moruțan a atins mingea de 8 ori, a pasat de 5 ori, fără greşeală și și-a trecut în cont o pasă-cheie. „Transferurile nu s-au încheiat la Galatasaray. Se va vorbi mereu despre ele. Dacă antrenorul consideră că e necesar, vom face transferuri. Schimbările vor continua, vor avea loc”, a mai spus Necati Ates, antrenorul secund al celor de la Galatasaray, conform sursei citate.  În tricoul celor de la Galatasaray, Olimpiu Moruțan a înscris 3 goluri și a oferit 3 pase decisive, într-un total de 21 de meciuri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și