Închide meniul

Alarmă la Universitatea Craiova! Alexandru Mateiu, infectat cu COVID-19

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 20:00

Reclamă
Alarmă la Universitatea Craiova! Alexandru Mateiu, infectat cu COVID-19

Alexandru Mateiu, infectat cu COVID-19

Profimedia

Alexandru Mateiu, infectat cu COVID-19

Universitatea Craiova a primit o lovitură chiar la începutul anului. Alexandru Mateiu (32 ani) a fost infectat cu COVID-19, potrivit prosport.ro. Vestea este una proastă pentru fotbalist, mai ales că acesta trebuia să îi demonstreze lui Laurențiu Reghecampf că merită să fie titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mateiu trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflaţi pe postul lui”, spunea antrenorul oltenilor.

Universitatea Craiova a plecat în cantonamentul din Turcia, azi, la ora 15:00. Până atunci, jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au efectuat primul antrenament din 2022. Oltenii revin în ţară pe 20 ianuarie.

”Reghe” a lăsat patru jucători în afara lotului. Este vorba de Bălașa, Ivanov, Fedele şi Roman. Pe de altă parte, mai mulţi fotbalişti de la echipa a doua vor merge în Turcia.

EXCLUSIV Mihai Rotaru pregăteşte o super-lovitură

Universitatea Craiova pregăteşte o lovitură de proporţii pentru sezonul viitor. Mihai Rotaru negociază de mai multe luni cu Marian Copilu, pe care vrea să îl aducă preşedintele oltenilor.

Reclamă

Totuşi, cel care a câştigat patru titluri cu CFR Cluj nu e hotărât să vină acum în Oltenia. Copilu e dispus să negocieze la vară pentru a prelua postul de preşedinte.

Oltenii au nevoie de o mână forte la club, dacă ţinem cont cât de rău le merge oltenilor în acest sezon. Craiova e la 25 de puncte distanţă de fosta echipă a lui Copilu, liderul CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și