Închide meniul

Florin Tănase l-a impresionat pe Victor Pițurcă: ”Un jucător valoros!” Fostul selecționer crede că Gigi Becali va da lovitura: ”Se pot plăti bani buni pentru el!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 ianuarie 2022, 15:40

Reclamă
Florin Tănase l-a impresionat pe Victor Pițurcă: ”Un jucător valoros!” Fostul selecționer crede că Gigi Becali va da lovitura: ”Se pot plăti bani buni pentru el!”

Florin Tănase l-a impresionat pe Victor Pițurcă

Profimedia

Florin Tănase l-a impresionat pe Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a fost impresionat de meciurile FCSB-ului, dar și de prestațiile căpitanului Tănase. Fostul selecționer are doar cuvinte de laudă la adresa golgheterului roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Tănase e un jucător bun, valoros, care poate merge la o echipă bună, care să plătească bani buni pentru el. FCSB-ul, mie, mi s-a părut ca joc cea mai spectaculoasă echipă”, a declarat Victor Pițurcă pentru sport.ro.

Florin Tănase ar putea pleca în această iarnă de la FCSB. Arabii de la Al Nasr Dubai sunt decişi să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să îi ofere un salariu fabulos atacantului. Golgheterul roș-albaștrilor ar urma să încaseze 960.000 de euro pe sezon.

Victor Pițurcă l-a criticat pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a rezistat doar patru luni pe banca tehnică a FCSB. Deranjat de atitudinea lui Gigi Becali, antrenorul a plecat după 8 victorii consecutive în Liga 1.

Victor Pițurcă se aștepta la un astfel de deznodământ și a subliniat marele minus al lui Iordănescu Jr.

Reclamă

”Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a declarat Victor Pițurcă pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și