Închide meniul

”Mă gândeam că nu va sta mult la FCSB!” Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu: ”Nu are un psihic foarte puternic!”

Reclamă

Publicat: 3 ianuarie 2022, 16:12

”Mă gândeam că nu va sta mult la FCSB!” Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu: ”Nu are un psihic foarte puternic!”

Victor Piţurcă îl "laudă" pe Ladislau Boloni pentru că a refuzat echipa naţională

Victor Piţurcă e fostul selecţioner al României / Profimedia

Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a rezistat doar patru luni pe banca tehnică a FCSB. Deranjat de atitudinea lui Gigi Becali, antrenorul a plecat după 8 victorii consecutive în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă se aștepta la un astfel de deznodământ și a subliniat marele minus al lui Iordănescu Jr.

”Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a declarat Victor Pițurcă pentru sport.ro.

Răzvan Burleanu nu l-a mai chemat la negocieri pe Victor Pițurcă

Răzvan Burleanu a decis să renunțe la varianta de a-i propune postul de selecționer lui Victor Pițurcă. Președintele Federației Române de Fotbal l-a scos din cărți pe antrenorul de 65 de ani, care a fost pe banca naționalei în trei mandate, ultima dată între 2011 și 2014.

Adi Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni sunt antrenorii care au păstrat șanse pentru a semna contractul cu FRF. Din informașiile as.ro, Mutu este mare favorit pentru a deveni selecționerul României. Acesta ar fi ajuns la un acord de principiu cu Burleanu și Stoichiță încă de la începutul lunii decembrie.

Reclamă

Chiar și așa, șefii Federației au fost în Franța pentru a purta o discuție cu Ladislau Boloni. Și Adrian Ursea a fost o variantă de luat în calcul.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și