Închide meniul

„Am promis că o să lupt până la final!” Marius Şumudică, mesaj pentru fanii lui Yeni Malatyaspor. Ce le-a transmis suporterilor care i-au cerut să nu mai antreneze

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 20:34

Reclamă
„Am promis că o să lupt până la final! Marius Şumudică, mesaj pentru fanii lui Yeni Malatyaspor. Ce le-a transmis suporterilor care i-au cerut să nu mai antreneze

Marius Şumudică s-a dezlănţuit după ce a fost dat afară de la Malatyaspor

Profimedia

Marius Şumudică, mesaj pentru fanii lui Yeni Malatyaspor

”Nu mai prinde rugăciunea de seară!” sau ”Nu-l mai lăsați să antreneze! 0 talent!” au fost doar câteva dintre mesajele fanilor după eşecurile din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Şumudică este decis să le demonstreze contrariul şi să o salveze pe Yeni Malatyaspor de la retrogradare. După 19 etape, echipa românului ocupă ultimul loc în Turcia, cu 15 puncte.

„Am rămas la Malatya pentru voi. Am lucrat din greu pentru a face ca lucrurile să meargă bine de când am fost pus în funcție și am vrut să continui munca începută pentru a o ține pe Malatya în prima ligă. Am promis că o să lupt până la final și asta o să fac”, a postat Marius Şumudică pe Twitter.

Marius Șumudică a ieșit la atac: ”Am o întrebare pentru Federație!”

Marius Șumudică a ieșit la atac în Turcia. Antrenorul lui Yeni Malatyaspor este nemulțumit că nu a început oficial campania de mercato și cere schimbarea regulamentului. Campania de mercato va începe în Turcia pe 12 ianuarie, iar „Şumi” a răbufnit.

Reclamă

„Am o întrebare pentru Federație sau pentru cine ia aceste decizii legate de transferuri. Dacă partea a doua a campionatului a început, de ce nu putem transfera? Se permit transferurile abia după 12 ianuarie, când partea secundă deja e începută.

De ce? Toată lumea are nevoie de transferuri, sunt necesare tuturor echipelor. Eu sunt doar un antrenor în Turcia, dar cred că și ceilalți tehnicieni au aceeași opinie ca a mea„, a răbufnit Marius Șumudică, citat de megahaber27.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și