Închide meniul

Preşedintele Serbiei lansează acuzaţii dure, după ce Djokovic a fost interzis în Australia: „Această hărţuire politică asupra lui Novak va continua până vor dovedi ceva”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 18:13

Preşedintele Serbiei lansează acuzaţii dure, după ce Djokovic a fost interzis în Australia: „Această hărţuire politică asupra lui Novak va continua până vor dovedi ceva

Novak Djokovic a recunoscut că nu este vaccinat

Profimedia

Miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată. Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic a lansat acuzaţii dure după ce cel mai bun jucător de tenis din lume a fost interzis în Australia.

Preşedintele Serbiei lansează acuzaţii dure

Ce nu este fairplay în această vânătoare politică de vrăjitoare împotriva lui Novak Djokovic, făcută de prim-ministrul australian, este că toată lumea se preface că aceleași reguli se aplică pentru toți. Mă tem că această hărțuire politică asupra lui Novak va continua până în momentul în care ei (nr. autoritățile australiene) vor dovedi ceva, pentru că atunci când nu poți învinge pe cineva, ajungi să apelezi la astfel de lucruri„, a spus preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, conform celor de la rt.com.

Ilie Năstase critică tactica lui Novak Djokovic

Ilie Năstase l-a criticat şi el pe Novak Djokovic, cel care a iscat un scandal uriaş în Australia, acolo unde a vrut să joace nevaccinat la primul turneu de Grand Slam al anului.

„De ce s-a dus acolo…? Nu știu, habar n-am! Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta? Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc. Nu-i dai voie… Dacă așa-i regula pentru toata lumea”, a spus Ilie Năstase pentru Pro TV.

Reclamă

Rafael Nadal l-a criticat pe Novak Djokovic

Rafael Nadal consideră că sârbul ar fi putut evita uşor această situaţie grea, vaccinându-se. „Lumea a suferit destul. Vaccinați-vă! Dacă și-ar fi dorit, ar fi jucat la Australian Open fără probleme.

El își ia propriile decizii. Fiecare este liber să facă asta, dar există niște consecințe, corect?”, a spus Nadal, conform cunoscutului jurnalist Ben Rothenberg.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și