Închide meniul

Ilie Năstase critică tactica lui Novak Djokovic: „Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta? Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc”

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 14:24

Reclamă
Ilie Năstase critică tactica lui Novak Djokovic: „Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta? Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc

Ilie Năstase a vorbit despre scandalul în care este implicat Novak Djokovic

Hepta

Sârbul trece printr-un adevărat calvar, fiind expulzat de australieni după 8 ore în care a fost blocat în aeroport. Nole a făcut apel şi va rămâne în Australia până luni, fiind cazat într-un hotel destinat refugiaţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De ce s-a dus acolo…? Nu știu, habar n-am! Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta? Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc. Nu-i dai voie… Dacă așa-i regula pentru toata lumea”, a spus Ilie Năstase pentru Pro TV.

Rafael Nadal l-a criticat şi el pe rivalul Novak Djokovic

Năstase nu este singurul om din tenis care l-a pus la zid pe Djokovic. Chiar şi Rafael Nadal consideră că sârbul ar fi putut evita uşor această situaţie grea, vaccinându-se.

„Lumea a suferit destul. Vaccinați-vă! Dacă și-ar fi dorit, ar fi jucat la Australian Open fără probleme. El își ia propriile decizii. Fiecare este liber să facă asta, dar există niște consecințe, corect?”, a spus Nadal, conform cunoscutului jurnalist Ben Rothenberg.

Novak Djokovic a făcut apel după ce i-a fost anulată viza de Australia

Novak Djokovic a făcut apel la decizia de anulare a vizei şi de expulzare din Australia. Cererea sa va fi examinată joi de judecătorul din Melbourne, Anthony Kelly.

Reclamă
Reclamă 4

Pe de altă parte, în noiembrie 2021, Tennis Australia (forul australian de tenis care se ocupă de Australian Open) a primit două scrisori de la guvernul federal în care se spunea că o persoană nevaccinată care a contractat Covid-19 în ultimele şase luni, aşa cum ar fi cazul lui Novak Djokovic, nu poate intra în Australia fără a sta în carantină

Potrivit The Age, două scrisori au fost trimise lui Craig Tiley, directorul Australian Open, pe 18 şi 29 noiembrie. Prima de către prim-secretarul departamentului de sănătate, Lisa Schofield, care a indicat că „persoanele care au contractat anterior Covid-19 fără să fi primit o doză de vaccin nu sunt considerate a fi complet vaccinate” şi li s-ar refuza „o intrare în teritoriu”. fără carantină, chiar dacă ar fi primit o scutire de vaccinare străin㔑.

Unsprezece zile mai târziu, însuşi ministrul Sănătăţii, Greg Hunt, i-a scris lui Tiley, amintindu-i că „poliţia de frontieră australiană a sfătuit ca oamenii să fie complet vaccinaţi, aşa cum este definit de ATAGI (Australian Technical Advisory Group on Immunization) pentru a putea intra în Australia fără carantină”.

Reclamă

Şi a adăugat: „Pot confirma că persoanele care au contractat Covid-19 în ultimele şase luni, care încearcă să intre în Australia din străinătate şi care nu au primit două doze de vaccin recunoscut nu sunt considerate pe deplin imunizate”.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:47

„Nu se vede urât când numărul 10 e rezervă două meciuri la rând?” Răspuns categoric al lui Ianis Hagi, după Belgia – România

11:05

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Barcelona e ACUM în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

11:04

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă! Suma pe care o va încasa

10:29

Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia: „Un coşmar de înfruntat”

10:27

Edi Iordănescu a vorbit despre duelul decisiv cu Slovacia: „E primul moment în care ne uităm şi la rezultat, la ce avem nevoie”

10:25

VIDEOChloe Chambers a câştigat cursa a doua din F1 Academy™ de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Abbi Pulling a câştigat prima cursă

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și