Închide meniul

Simona Halep, epuizată după thriller-ul din Australia: „Nu am jucat bine, recunosc”. Ce adversară va întâlni în semifinale

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 ianuarie 2022, 7:14

Simona Halep, epuizată după thriller-ul din Australia: „Nu am jucat bine, recunosc. Ce adversară va întâlni în semifinale

Simona Halep, victorie fabuloasă

Instagram Simona Halep

Victorie fabuloasă pentru Simona Halep la Melbourne Summer Set 1. Românca a câştigat un adevărat thriller în faţa elveţiencei Viktorija Golubic 6-2, 5-7, 6-4. Românca putea închide repede meciul, dar nu a reuşit. A avut set şi 4-2, dar adversara ei a revenit în partidă şi a dus meciul în setul decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, epuizată după thriller-ul din Australia

La finalul partidei, Simona Halep a recunoscut că a făcut un meci slab în faţa elveţiencei Viktorija Golubic, dar era extrem de bucuroasă că a reuşit să se impună pânp la urmă şi să ajungă în semifinalele competiţiei. Partida a durat două ore şi 35 de minute. Nu şi-a uitat nici fostul antrenor, australianul Darren Cahill.

„A fost foarte dificil trebuie să recunosc. Am luptat până la capăt şi sunt foarte mândră de asta. A jucat incredibil, a luptat până la final. Mă bucur că am fost puţin mai puternică şi că am reuşit să câştig până la urmă. E foarte bine să te impui când sunt meciuri grele. Nu am jucat bine astăzi, trebuie să recunosc. Mi-a fost greu să mă descurc. Dacă vrei să câştigi, nu trebuie să renunţi şi astăzi nu am renunţat. Australia e în inima mea, am avut un antrenor senzaţional de aici. Chiar dacă nu am jucat bine, mă bucur că am câştigat”, a spus Simona Halep, la finalul meciului, conform digisport.ro.

Românca şi-a aflat adversara din semifinale

Fostul lider mondial se va bate pentru un loc în finala turneului Melbourne Summer Set 1cu chinezoaica Qinwen Zheng care a învins-o în sferturile de finală ale competiţiei pe croata Ana Konjuh.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și