Închide meniul
Foto

Gică Popescu are cu ce se mândri! Fiica sa, Maria, îşi doreşte să devină o femeie de afaceri de succes. La facultate e premiantă: „Nu a picat niciun examen în 3 ani şi jumătate”

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 10:33 / Actualizat: 8 ianuarie 2022, 12:00

Reclamă
Gică Popescu are cu ce se mândri! Fiica sa, Maria, îşi doreşte să devină o femeie de afaceri de succes. La facultate e premiantă: „Nu a picat niciun examen în 3 ani şi jumătate”

Gică Popescu are cu ce să se mândrească

Antena Sport / Instagram

Maria e mai mare ca Nicolas. Are 20 de ani şi vrea să ajungă o femeie de succes. Tatăl ei a dat-o de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria face Bussiness Administration în Barcelona, una dintre cele mai importante facultăţi de business din lume. Va face un Master în business la Londra şi după aceea la muncă„, a spus Gică Popescu îm exclusivitate la Antena Sport.

Fata lui Gică Popescu e una dintre premiante la facultate.

Mă bucură enorm ca în cei 3 ani şi jumătate de facultate nu a picat niciun examen! Niciunul. Înseamnă ceva„, a mai spus Popescu.

Maria Popescu nu ratează meciurile Barcelonei şi ale naţionalei României

Şi dacă tot studiază la Barcelona, Maria merge des la meciuri pe Camp Nou.

Reclamă

„La Barcelona merge la toate meciurile. E suporter total”, a dezvăluit Popescu.

Dar nici meciurile României nu le rateaza. Mai ales că joacă vărul Ianis Hagi. Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Da, da. Ei sunt foarte apropiaţi cei 4. Au crescut împreună, petrec vacanţe împreună. E frumos. Au o prietenie superbă. Se uită la meciurile României, la toate se uită„, a mai spus Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și